Hogyan kontrolláljam ezeket?
Volt egy komolyabb műtétem,ami miatt lett egy 20cm-es heg a hasamtól az ágyékom tetejéig és emiatt is rosszul érzem magam,de tudom,hogy hálásnak kellene lennem,hogy most már egészséges vagyok.
Nem tudok enni 4 napja,mert folyton az jut eszembe mennyire kövér vagyok.
Utálok tükörbe nézni és az összes ismerősömmel,családtagommal,barátaimmal bunkó vagyok,így legtöbbször el is küldöm őket,hogy hagyjanak.
Egyetemre járok,de nem tudok koncentrálni a feladataimra,mert folyton ilyeneken kattogok és,hogy a barátom biztosan meg fog csalni,mert undorítóan nézek ki.
Szeretnék újra enni és jókedvű lenni,mert úgy érzem mindenkitől eltávolodok és a legjobb dolog a napomban,hogy végre vége van és aludhatok.
173cm és 65kg
Az első műtét júliusban,ott vakbelet szedtek ki,
Második műtét augusztusban,ott a vastagbelem egy részét daganat miatt és a petefészkemet,mert elhalt.
Nem tudom, ha túlélték volna egy rosszindulatú daganatos műtétet én rohadtul nem gondolkoznék azon, hogy van rajtam 1-2 kiló felesleg.
Amúgyis mit gondolsz mennyi kg-nak kellene lenned? 40? Vagy netán 35? Ne internetezz/instagrammoz olyan sokat, mert az ott lévő csontok, amiket valaki "nőisenek" hív azt az érzést keltik benned, hogy dagadt vagy, holott kiszámoltam, és ~21.71 a BMI-d (20-25 ig NORMÁL testsúly van) ennél vékonyabb ne akarj lenni, persze ha az a 65 kg az zsír rajtad megpróbálhatod átalakítani izommá.
Hidd el, azok a alultáplált nők akik instán vannak rohadt sok egészségügyi problémával küzdenek, ezért tényleg ne akarj olyan lenni.
Teljesen normális a súlyod, inkább pszichológiai, lelki probléma áll a háttérben... nem tudsz egy pszichológust felkeresni?
Illetve, ha a betegség, műtétek után már tudsz, kezdj el sportolni. Az alaknak, önértékelésnek, testnek és léleknek is nagyon jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!