Szerintetek mi lehet a probléma?
Nagyvonalakban próbálom leírni, hogy mi az, amit érzek, hátha valaki tudna mondani akár egy tippet, hogy merre induljak.
Állandóan szorongok. Teljes az életem, van pár közeli barátom, párom, házunk, nem lehetne okom a rossz kedvre.
Mégis úgy érzem, hogy valami folyamatosan nyomaszt, ami miatt állandóan szomorú, levert vagyok. Akármennyit alszok/pihenek, mindig fáradt vagyok.
Sűrűn érzem magam magányosnak. Nem szeretek sehova se járni, végképp nem egyedül. Nem szeretek emberek között lenni.
Ha a múltamat nézem, kiskoromban apukám fizikálisan bántalmazott minket (alkohol hatására), Én is mégis mindig kerestem vele a kontaktot, hiába váltak el anyától. Pár éve meghalt, nem tudtam elköszönni tőle, igazából fel sem fogom, hogy már nincs.
Kapcsolatfüggő vagyok, 14 éves korom óta mindig van mellettem valaki.
Szerintetek mi lehet a szorongásom oka? Mi lehet velem a gond?
3-as egy nap kb 1-2x eszek, általában inkább csak este. Nem érzem magam éhesnek addig.
4-es a szorongás része utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!