Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek? Hummanus vagy Reál?

Szerintetek? Hummanus vagy Reál?

Figyelt kérdés

Megkèrdeztèk a suliban hogy hummanus vagy reálos vagy e? Nem igazán tudtam válaszolni... Szerintetek melyikbe tartozom?

Nem szeretem a matekot de 4-5 vagyok belõle, a kèmiát egyenesen utálom abból kb 3-4 körül mozgom , irodalom közömbös nekem, a nyelvtan is, viszont nagyon szeretek olvasni, kedvenc tantárgyam az angol ès a fizika.

2020. nov. 3. 14:43
A kérdező szavazást indított:
Hummanus
Reál
4 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy miből hányas vagy, gyakorlatilag mindegy.

Tantárgyaktól is vonatkozass el, az életben nincsenek tantárgyak.

Olvas utána melyik mit jelent és úgy próbáld újra megnézni a témát.

A reálos beállítottságú pl. konnyen megérti a matematikai összefüggéseket, gyakorlatilag tanulnia-e sem kell, érdeklik a szamolasok, tudományok könnyen meg is érti őket.

Egy han beállítottságúnak ez nehezebb de könnyen kifejezi magát szóban írásban, nagy a szókincse, a nyelvi érdeklődése

2020. nov. 3. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Ès ha mindekttõ ugyanolyan arányban van bennem? Sosem tanulom a matekot, de nem is utálom. Szeretek olvasni ès beszèlgetni, általában könnyen kifejezem magam ès hamar szót èrtek mindenkivel,szerintem a szókimcselmmel sincs baj... Nem igazán tudnám eldönteni magamról mint már irtam a versek ès ehhez kapcsolodó dologok èrdekelnek, ès különös kèpp èrdekel a fizika...
2020. nov. 3. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem kell tanulnod a matekot egyértelműen reál. + a fizikát is az szereti aki érti, nem kell magolnia.

A humán lennel akkor vert izzadnál a matekkal és biztos nem szeretnéd a fizikát.

Irodalom nyelvtan mint terület közömbös.

Az olvasás szeretete nem jelent humántanácsadó az csak információ szerzés gyakorlatilag.

2020. nov. 3. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm 😍
2020. nov. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!