Szerintetek? Hummanus vagy Reál?
Megkèrdeztèk a suliban hogy hummanus vagy reálos vagy e? Nem igazán tudtam válaszolni... Szerintetek melyikbe tartozom?
Nem szeretem a matekot de 4-5 vagyok belõle, a kèmiát egyenesen utálom abból kb 3-4 körül mozgom , irodalom közömbös nekem, a nyelvtan is, viszont nagyon szeretek olvasni, kedvenc tantárgyam az angol ès a fizika.
Az, hogy miből hányas vagy, gyakorlatilag mindegy.
Tantárgyaktól is vonatkozass el, az életben nincsenek tantárgyak.
Olvas utána melyik mit jelent és úgy próbáld újra megnézni a témát.
A reálos beállítottságú pl. konnyen megérti a matematikai összefüggéseket, gyakorlatilag tanulnia-e sem kell, érdeklik a szamolasok, tudományok könnyen meg is érti őket.
Egy han beállítottságúnak ez nehezebb de könnyen kifejezi magát szóban írásban, nagy a szókincse, a nyelvi érdeklődése
Ha nem kell tanulnod a matekot egyértelműen reál. + a fizikát is az szereti aki érti, nem kell magolnia.
A humán lennel akkor vert izzadnál a matekkal és biztos nem szeretnéd a fizikát.
Irodalom nyelvtan mint terület közömbös.
Az olvasás szeretete nem jelent humántanácsadó az csak információ szerzés gyakorlatilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!