Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szüleim mindig kérdezik "na,...

Szüleim mindig kérdezik "na, barátnő, barátnő", én meg csak zavarba jövök ök meg csak röhögnek, ez így normális? (lent)

Figyelt kérdés

volt már barátnőm(egy) de eszem ágába sem volt elmondani nekik ,és a szüleim még mindig azt gondolják hogy nem volt még egy sem(belül érzem hogy ennyire nem vagyok balf*sz:D)

az az érzésem hogy ők akaratlanul erre neveltek ,mindig ezt csinálják mikor a "csajokról beszélünk" ,csak elröhögik az egészet de úgy hogy igazán kellemetlen legyen:S

nem vagyok egy csajozós típus de jól éreztem magam mikor a barátnőmmel voltam ,kicsit gyerekes voltam még akkor de most már más a helyzet

és van egy bátyám 18/f és totálisan szánalmasan viselkedik mikor a csajokról beszélünk(egymás közt ez nem téma vele ,tutira nem volt még egy csaja sem, a maszturbálás kérdését is felvetem nála...)

nos ő a példaképem:S ááááááhhh(mindig azt mondják hogy a nagyobbakra fel kell nézni, rá nekem tilos lenne)

így nem lehet leélni egy életet:@

16F

2010. aug. 9. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. aug. 9. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem rosszból de ez egy kicsit bunkóság a szüleidtől.Az én tesómnak(15/F) még az első csókja sem volt meg,de senki nem piszkálja,sőt a család becsüli,hogy ilyen,és nem volt tízmillió csaja,meg persze hogy ilyen korban(ami manapság nagyon ritka) nem vitt/visz ágyba senkit,és nem is akar. :) Bár csak találnék magamnak olyan jószívű és tiszta lelkű pasit mint a testvérem. :( :'(((
2010. aug. 9. 23:35
 13/14 A kérdező kommentje:

:(

inkább nevezzük "enyhe" piszkálásnak ..

2010. aug. 10. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben bocsi csak hirtelen nem tudtam máshogy kifejezni magam.
2010. aug. 10. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!