Szüleim mindig kérdezik "na, barátnő, barátnő", én meg csak zavarba jövök ök meg csak röhögnek, ez így normális? (lent)
volt már barátnőm(egy) de eszem ágába sem volt elmondani nekik ,és a szüleim még mindig azt gondolják hogy nem volt még egy sem(belül érzem hogy ennyire nem vagyok balf*sz:D)
az az érzésem hogy ők akaratlanul erre neveltek ,mindig ezt csinálják mikor a "csajokról beszélünk" ,csak elröhögik az egészet de úgy hogy igazán kellemetlen legyen:S
nem vagyok egy csajozós típus de jól éreztem magam mikor a barátnőmmel voltam ,kicsit gyerekes voltam még akkor de most már más a helyzet
és van egy bátyám 18/f és totálisan szánalmasan viselkedik mikor a csajokról beszélünk(egymás közt ez nem téma vele ,tutira nem volt még egy csaja sem, a maszturbálás kérdését is felvetem nála...)
nos ő a példaképem:S ááááááhhh(mindig azt mondják hogy a nagyobbakra fel kell nézni, rá nekem tilos lenne)
így nem lehet leélni egy életet:@
16F
:(
inkább nevezzük "enyhe" piszkálásnak ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!