Melyik a kedvenc filmetek?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 19:57
21/33 anonim válasza:
A két fő-fő kedvenc:Hetedik és a másik a Harcosok Klubja!
Mindkettő iszonyat jó film!
22/33 anonim válasza:
Kimondottan egyetlen egy kedvenc nincs!!!Amúgy:Holló,Hair,Gyűrűk Ura 1-3,Született gyilkosok,Interjú a vámpírral,Malena,Trainspotting,(South Park-ok),Doors,Che Guevara A motoros naplója...bármelyiket akármikor...akárhányszor...
24/33 anonim válasza:
Nem értem,egyes emberek miért pontozzák le a válaszolókat,mikor ez egy olyan kérdés volt,amire mindenkinek más a válasza!Én sem pontoztam le azt,aki teljesen más filmet írt ide,mint én!
26/33 anonim válasza:
Amik még nem voltak, de úgymond 'must see' filmek: August Rush, Zene és szöveg, A Leggyorsabb Indián, Ösztön, Slumdog Millionare /2008 'feel good' filmje/, Számkivetett, Nászok Ásza, Moulin Rouge, Kung Fu Panda, Amerikai Szépség, Tizenkét dühös ember, Sziki Szökevény, Csupasz Pisztolyok.
Jó filmnézést! :)
27/33 anonim válasza:
Alkonyat(twilight), Hair, A balszerencse áradása :D
28/33 anonim válasza:
Ha megnézitek egy csomó választ lepontoztak. Miért van ez? Mindenkinek más a kedvenc filmje, ezt nem lehet lepontozni. Amúgy a Batman a sötét lovag nagyon elgondolkoztató. De én maradok a hatodik érzéknél:)
29/33 anonim válasza:
Nekem is az Alkonyat (Twilight)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!