Az osztályodbol a csajok hány %-át dugnád?
Figyelt kérdés
én 68%át2010. aug. 8. 18:59
21/30 anonim válasza:
Már nem iskolába járok, de a ti osztálytársaitok 90%-át így látatlanban is dugnám :D
22/30 anonim válasza:
Nálunk 15 csaj van, abból 4 kivételével az összeset húznám. =)
23/30 Mr. Idegen válasza:
12 van összesen és olyan 4-t sunáznék :D
24/30 anonim válasza:
nálunk egy csaj volt az osztályba szoval azt kell mondanom 100% ba dugtam volna :D
F/23
25/30 anonim válasza:
csak a kedves szép csajokat, aki diszkós, vaz nem érdekel, úgyhogy a 29 ből olyan 14-t.
27/30 anonim válasza:
én lány vok szal egyet se :D de furán van az osztályunk tekintve h 5 fiú és 12 lány van :D
28/30 anonim válasza:
Én 75%-át dugnám. 36-an vagyunk az osztályban, abból 6 fiú.
Legtöbb lány egész jól néz ki az osztályban. :)
29/30 anonim válasza:
Jó, hogy írt az előző a kérdéshez, így megtudhattam, hogy 6 éve azt írtam ide hogy a 24-ből 15-t, de olyan régen volt az, hogy találgatom, hogy melyik 15-re gondolt a kis fiatal énem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!