Hogyan lehetne jobb kedvem?
Szoval az van, hogy ez az ev eddig a legszarabb. 2 lany megutalt, es amikor elmegyek mellettuk mindig van valami megjegyzesuk ram. Marciusban a baratnom letiltott. Addig minden egyes nap sirtam, es az megrosszabb volt, hogy kozben a baratnom 2 baratja irt nekem h hagyjam mar beken oket stb. Aztan az egyik baratja egyik este ramirt, hogy ossze veszett a baratnommel, es en ezt elhittem neki.. Aztan nagyon nagy buntudatom volt emiatt. Ezek utan irta is a baratnoje hogy mennyire gaz vagyok stb.
Aprilis kozepen baratnom ramir es bocsanatot ker meg ilyenek. Megbeszeltuk a dolgokat.
Aztan egy ember miatt elkezdtem magam vagdosni. Ezentul hogyha ideges vagyok/voltam, mindig megvagtam magam, mert levezette a feszultseget, ezaltal lenyugodtam.
Anyam mostanaban meg sem hallgat, mindenbe belekot.
Apam, tesoim es a baratnom le se szar. Baratnomnek meg mindig en irok eloszor, de akkor is osszesen beszelgetunk vagy 5 percet.
Mostanra mar a legkevesebb onbizalmam is elvesztettem. Ha valaki valami negativat mond ram, csak egyetertek vele.
Es barki barmit mond ram, maghallgatom.
Sokszor van ugy este, hogy csak maszkalok a szobamban es nemtudok magammal mit kezdeni, es csak sirok.
Aztan ilyenkor vagom meg magam, ami levezeti a feszultseget.
+ Minden nap elmegyek biciklizni vagy valami hogy megnyugodjak.
Senkinek (par ember kivetelevel) nemtudok megfelelni, es egyszeruen utalom magam.
Szoval koszi ha vegig olvastad <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!