Mi kell ahhoz, hogy valakiből író legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék író lenni. A tehetségen és a pénzen kívül mi kell ahhoz, hogy egy hobbi szinten tollat ragadó emberből olyasvalaki legyen, akinek vannak kiadott művei? Milyen lépcsőfokok vezetnek el ehhez? Tud nekem valaki segíteni? Pénzem egyenlőre nincsen, de tehetségem van. Mit kezdjek magammal? Szeretném, hogy ez legyen a munkám.2010. aug. 8. 16:43
1/4 anonim válasza:
nem vagyok ebben valami jártas, de leírom, amennyit tudok.
először is fogod magad, írsz valami regényt, esetleg másoknak megmutatod valakinek, aki megmondja a véleményét (ha gondolod ez a lépés kihagyható) elviszed beköttetni, aztán meg először egy kisebb könyvkiadónál érdeklődsz, hogy megy ez az egész kiadatás dolog. remélem segítettem valamennyit.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, hogy válaszoltatok. Segítettetek rajtam *mosolyog*
2010. aug. 9. 09:42
4/4 anonim válasza:
Én erről ezt olvastam két szerzőtől, egymástől függetlenül, ez a FŐ alapőelv. Akkor írj, ha muszáj. Tehát akiben odd dörömbölnek a szavak, hogy írjál le, írjál le, és úgy érzed, muszáj leírni, mert megfulladsz. Akkor már másra nincs is szükséged, csak hogy ismerd a betűket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!