Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is ilyen bizonytalan a...

Más is ilyen bizonytalan a jövőjét illetően?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 1 szakmával, amihez ha dolgozni szeretnék szükséges, hogy idővel tovább képezzem magam. Viszont nem szeretnék ebben a szakmában maradni, csak azért választottam, mert nem gondoltam át a dolgokat, és ez volt a legkézenfekvőbb opció. Drága is lenne tovább tanulni, és az eszem sincs meg hozzá. Felsőoktatásban sem gondolkozhatok, nincs nyelvvizsgám, emelt érettségim, sem anyagi hátterem hozzá. A minimálbért fogom kapni szerintem egész életemben. Egyszerűen nem érdekel semmi.

2020. okt. 11. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád?
2020. okt. 11. 15:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszertári asszisztens
2020. okt. 11. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Azzal jól lehet keresni viszonylag.
2020. okt. 11. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vészes. De sajnos, majdnem mindenhova a szakasszisztenseket keresik. Az többet is fizet, de kell hozzá, hogy 2 évet patikában dolgozz és drága a képzés. Meg magamat ismerve, az eszem sincs meg hozzá.
2020. okt. 11. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne nézd le ennyire magad, biztos menni fog. Szülőknél lakva tudsz gyűjteni rá.
2020. okt. 11. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Vegyészet érdekel? Vagy akármi más?

Nem biztos h minimálbér jut neked. Szakmunkával is lehet sokat keresni.

2020. okt. 11. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
A vegyészethez nagyon okosnak kell lenni, ha nem olyan beállítottságú az ember, hogy szeressen matematikai problémákon gondolkozni, akkor depis lesz és kibukik az egyetemről. Ráadásul minden nap veszélyes vegyszerekkel dolgozni... oké van kesztyű, elszívófülke, de maga a tudat is riasztó számomra.
2021. márc. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!