Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek baj az, hogy...

Szerintetek baj az, hogy erdekel a politika, de nem vagyok egy parttban sem, csak ''kivancsi vagyok'' ra?

Figyelt kérdés
Egy 19 eves lany vagyok aki nem is tudom,hogy miert de mostanaban nagyon el kezdett erdekelni,csak kovetem,nem ajarok egy partba es beiratkozni,szoval ezzel mi lehet a baj. Baratnoim szerint olyan ''oreges'' az hogy politikaval foglalkozom es nem megyek bulizni,stb....(Romaniaban elek amugy)
2010. aug. 8. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Okosabb,mint valamelyik párt demagógiájának bedőlni. Ha megismered mindegyiket,akkor eldöntheted,hogy melyik milyen és mi lehet az igazság abban,amit mondanak.
2010. aug. 8. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, ha valaki, kortól függetlenül politizál. Az igazság az, hogy manapság "illik" képbe lenni a politikai kérdések terén. A baj akkor van, ha a politizáló egyoldalún mond véleményt. El kell olvasni, meg kell hallgatni mindenkit ahhoz, hogy teljes képet kapjunk. Aki elfogult egy párttal szemben, az "hülyeségeket" beszél, így nem hiteles, nem vitaképes. Olvass a hírek sorai között, és csak akkor vitatkozz, ha úgy gondolod a mondanivalódnak van alapja. Utálom azt, hogy ezen az oldalon "fröcsögnek" a fiatalok, de mindig csak az egyik oldalt éltetik. A mai rohanó világban, a hetente változó jogszabályok, törvénymódosítások sokaságában könnyű eltévedni. Légy naprakész, csak akkor szállj be egy vitába, ha tudsz érvelni pro és kontra.
2010. aug. 8. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:

11.07 es

Tökéletesen egyet értek veled. De a megállapításaid a teljes magyar politikusi gárdára is igaz.

2010. aug. 8. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok és 2éve érdekel a politika szerintem az jó dolog... nem öreges csak téged ez érdekel... ami érdekel azt csináld:D
2010. aug. 8. 18:34
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek a valaszikat!
2010. aug. 9. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem baj.Engem is érdekel, pl simán megtudok nézni egy politikai beszélgetést a HírTV-n vagy ATV-n stb....A hiradót mindennap nézem.Mondjuk a tanulmányaimhoz(jogász) el is várható, hogy valamilyen sziten érdekeljen a politika,az államigazgatás.

18/F

2010. aug. 9. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!