Őszintén válaszolnál? Kibirnád ezeket vagy feladnád?
Ha mindegyik számbol az egyik variácoit megcsinálnád ird le légyszives hogy melyik ha nem mennél tovább akkor hagyd abba h addig birnád
(Ha muszáj lenne valamelyiket választanod):
1. Nyáron téli kabátot vennél fel 10 percre VAGY télen hideg vízzel tusolnál egyszer
2. A boltban suttogva kérnéd az árut VAGY ordítva
3. Nem interneteznél fél évig VAGY nem néznél tv-t fél évig
4. Nem beszégetnél senkivel 1 hétig VAGY megállás nélkül beszélgetnél 12 órán keresztül
5. Belenyomnák a fejed egy tortába VAGY 30 km-t futnál egyszerre
6. Beledugnád a kezed egy vöröshangyabolyba VAGY megfognál egy köteg csótányt
7. Egyedül lennél egy lakatlan szigeten életed végéig VAGY valakivel, akit nem kedvelsz
8. Nem mosnál hajat fél évig VAGY kopaszra nyírnád magad
9. Megtalálnád 1 napon belül életed szerelmét VAGY kapnál 20 millió forintot
10. Egy estére kifeküdnél egy forgalmas aluljáróba mint egy hajléktalan VAGY önkéntesen felmosnál egy aluljárót
11. Megtanulnál folyékonyan kínaiul VAGY egyensúlyozva átmennél egy farönkön egy szakadék felett
12. Végignyalnád egy forgalmas busz összes kapaszkodóját VAGY 3 általad választott nő haját
13. Láthatatlan lennél 1 napig VAGY tudnál repülni 1 napig?
(Érdemes kulcsszavakkal válaszolni)
Ha szeretnéd, magyarázatot is fűzhetsz hozzá! Nemedet/korodat is megoszthatod. Jó fontolgatást!14/L
1.télen hideg vízzel ( szoktam is amúgy :D )
2.ordítva
3.nem néznék tv-t fél évig ( tényleg nem is nézek tv-t volt mikor több hónapig nem kapcsoltam be )
4.nem beszélnék senkivel 1 hétig ( volt rá példa )
5.fejembe a torta
6.vöröshangyaboj inkább xd
7.valakivel akit nem kedvelek ( a sziget az jó, de egyedül nem bírnám ki. akit nem kedvelek- azzal meg akkor sok lenne a veszekedés- és én szeretek veszekedni..)
8.nem mosnék hajat fél évig
9.20 millió forint ( tudom önző vagyok, de legalább nem kellene nélkülöznünk többet... )
10.felmosnék egy aluljárót
11.folyékonyan beszélni kínaiul ( hasznos dolog a nyelvtanulás )
12.3 általam választott nő haját
13.láthatatlan ( megnézném mit csinálnának a barátaim, vagy hogy ha kibeszélnek akkor mit mondanak rólam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!