Ha magammal nem vagyok megelégedve, nem szeretem magam külsőre, akkor mások sem fognak szeretni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 19:52
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlen.
Robin Williamst sokan szerették.. Öngyilkos lett ha jól tudom.
Békélj meg magaddal, van benned mit szeretni.
Ha az érzés tartós menj szociológushoz. Nem szégyen.
2/8 A kérdező kommentje:
tartós :((((( de nem segítettek
2020. szept. 23. 20:38
3/8 anonim válasza:
Attól nem mindenki te vagy.
Nem mindenki fog úgy látni mint te magad.
Ezt azért nem nehéz be látni.
4/8 anonim válasza:
Jó lenne megbékélni ezzel a dologgal valahogy és elfogadni. Valóban nem jelenti feltétlenül, hogy mások sem szeretnek ha te magad mem
5/8 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem, mielőtt befejeztem volna, újra leírom
6/8 anonim válasza:
Szóval jó lenne ezt a dolgot elfogadni, mert ha nem teszed, akkor az önutálatod lehet, hogy érezhető lesz mások számára. Ha mindig ez lesz benned akkor lehet, hogy lesz egy negatív alaphangulatod. És ez másokat is lehangolhat, az emberek többnyire szeretnek vidám emberek társaságában lenni. Mi miatt nem vagy magaddal megelégedve? Esetleg tudok neked ebben segíteni? Például valamivel kompenzálnod kéne. Ha nem vagy szép lehetsz szórakoztató, ha nem vagy okos lehetsz kreatív. Tudom ezek sablon példák, de jól szemléltetik, hogy lehet kompenzálni.
7/8 anonim válasza:
Változtass, és érd el, hogy meg legyél magaddal elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!