Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék beletörődni...

Hogyan tudnék beletörődni abba, hogy eszméletlenül ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Nem önsajnálat akar ez lenni, sosem hangoztatom milyen vagyok, nincs rá szükség, így is sokan mondják nekem.

Egyszerűen csak arra vágyom, hogy ne érdekeljen a külsőm. Ha látom magamat képen, akkor annyi az önbecsülésemnek. Igyekszem nem tükörbe nézni, vagy csak nem törődni ezzel.

Próbálok többet mosolyogni, de nekem még a mosolyom is ocsmány.

Mit csináljak?

2020. szept. 13. 17:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
78%

Kik mondják rád, hogy ronda vagy és mikor?

Te mit nem szeretsz magadban? Nem tudsz módosítást végrehajtani magadon?

A mosolyoddal mi a baj?

Küldj egy képet....

2020. szept. 13. 17:16
 2/32 anonim ***** válasza:
70%
Muta ☺️
2020. szept. 13. 17:25
 3/32 A kérdező kommentje:

Nem mutogatom magamat...

Aki ismer, az már mind mondta, hogy nem vagyok valami szép. Van, aki kevésbé durván, de mindenki mondta már. Családomat is beleértve.

Csúnya a fejem, csúnya a hajam, a kezem, a lábam, ha röhögök még eldeformáltabb lesz a pofám. Csúnya a szemem, a szám, a mellem, a seggem, a p*nám, mindenem.

A mozdulataim, a beszédem, mindenem gusztustalan.

2020. szept. 13. 19:58
 4/32 A kérdező kommentje:
És a hangom is visszataszító.
2020. szept. 13. 19:58
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
Muti, mert így nem tudjuk azt mondani, hogy szép vagy 😂
2020. szept. 13. 20:58
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
Én szeretem a csúnyácska lányokat! Dobj egy képet. Jöhet bármilyen vacak szelfi is. Ez itt egy anonim oldal, nincs mitől tartanod. :)
2020. szept. 13. 21:24
 7/32 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet. Esetleg próbálj meg változtatni a stílusodon, öltözködésen, új frizura, bármi, ami feldobna egy picit. Egy képet én is elfogadok, ha küldesz.
2020. szept. 14. 13:07
 8/32 A kérdező kommentje:

Pszichológus? Hagyjuk már... Sokszor voltam nála/náluk, semmire sem jók.

És nem fogok képet küldeni senkinek.

2020. szept. 14. 13:11
 9/32 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem akarod a változást, nem akarod magadat elfogadni úgy ahogy vagy, akkor persze hogy semmire sem jó a pszichológus. Ahhoz az is kell, hogy te is akard a 'gyógyulást'.

#7 voltam.

2020. szept. 14. 13:14
 10/32 A kérdező kommentje:
Hogyan fogadjam el azt, amit még mások sem tudnak? Pedig aztán nekem a legszarabb ebben a helyzetben, mivel nekem kell elviselni a csúfságomat.
2020. szept. 14. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!