Ha valakivel nem érzed jól magad, akkor őt nem is szereted?
Nem párkapcsolatra gondolok elsősorban, hanem inkább családi kapcsolatokra. Sok családtagommal kapcsolatban azt érzem, hogy nem érzem velük túl jól magam, nem gördülékeny a kommunikáció, nincs miről beszélnünk, plusz sok minden irritál is bennük, egyszerűen ha otthon vagyok nyugtalan vagyok, feszült, ideges. Sokáig azt hittem ez azért van mert nem szeretem őket (vagy fordítva, azért nem szeretem őket, mert ilyen a helyzet), de most már nem vagyok ebben biztos és a kettő lehet megfér egymás mellett.
Ti hogy látjátok ezt? Van olyan kapcsolatotok, amiben nem érzitek jól magatokat, vagy nem tudtok igazán jól kommunikálni és szerintetek mégis megvan a szeretet?
Igen ez is szeretet. Csupán mások vagytok, más az életutatok. A szeretet az őszinteségből, nem szólsz bele, nem foglalkozol a dolgaikkal, tiszteletből mert a mássággal tisztában vagy és megértésből áll, tudod csak bosszantanátok egymást.
Az elengedés, különválás is lehet szeretet. Nem a tettek számítanak, hanem a szándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!