Miért van bennem folyton ez az érzés?
Hogy is fogalmazzam meg... Van egy kutyám, akit imádok. Szüleimet is szeretem, még ha nem is mondok el Nekik mindent. Folyton az az érzés kerülget, hogyha velük vagyok, hogy ennek vége szakad. Kutyámat ölelgetem, megfogom a fülét, de úgy érzem, a kezeim közt, hogy lassan elporlad. Anyámat, ha átfogom, úgy vagyok Vele, hogyha meghal, nem tudom majd feldolgozni a traumát.
Állandóan úgy érzem, hogy a múltban élek, és csak visszatekintek a jövőből. Mintha utolsó érintésem lenne a családom felé minden mozdulat.
Sírok éjjelenként emiatt. Úgy érzem, mindent elrontottam, és hogy 50 éves koromra (ha megérem) magányos leszek.
Mi bajom van? 18L
Jaj tényleg nehéz számomra Neked megmagyaráznom hogy mik a pozitív dolgok. Mert az én beállítottságom olyan hogy csak ezt látom. Persze most nem mondtam igazat és jogosan kérhetnéd rajtam számon. Szóval, rengeteg negatív inger ér, amikor azt érzem nincs tovább nincs értelme. De érkezik egy külső inger amire felfigyelek és azt érzem igenis van értelme tovább küzdenem ne adjam fel, muszáj mert akkor ha feladnám kudarcot vallanék. Kell hogy legyenek pozitív dolgok az életünkben az visz előbbre úgy érezzük jól magunkat.
Tudom most túl merész leszek de ne beszélhetnénk élőben? Félek itt csak frázisok hangzanak el és azt nem szeretném. Tiszteletben tartom ha mást szeretnél és természetesen számomra fontos lenne hogy szüleid tudjanak beszélgetéseinkről. Bocs de félek így írásban már nem tudok segíteni.
Igen , persze nem lenne helyes rébuszokban beszélnem.
Arra gondoltam esetleg beszélhetnénk telefonon vagy más hang alapú eszközön. Tudom ez furcsa , de nem mindig tudom magamat kifejezni írásban és hátha tudnék tanácsot adni illetve biztos van pár dolog amiben Te vagy okosabb nálam. Csak kétségeim vannak és jobb szeretném ha szüleid ebbe beleegyeznének. Természetesen ha szeretnéd, nem vagyok nyomulós típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!