Nem tudom hova tenni, ez mi lehet?
Eddig még sosem feküdtem le senkivel, hb után két csajjal egy ágyban aludtam, és ugye elkezdtem fantáziálgatni, itthon teljesen rendben van minden napi szinten kiverem meg úgy vagyok vele hogy nagyon sok nővel szivesen lefeküdnék, de ott nem volt bennem annyira hogy de lefeküdnék valamelyikkel vagy akármi, mármint bennem volt kicsit hogy biztos jó lenne de egy kisebb undort is éreztem és nem tudtam képes lennék e rá egyáltalán, pedig szép lányok és semmi baj nincs egyikkel se, de úgy éreztem ha úgy alakulna akkor lehet nem lennék rá képes, és nem azért mert annyira szégyenlős vagyok. Ez nagyon furcsa, vagy ez normális?
Ja és 100% nem vagyok meleg.
17/f
Kezdésnek nem lenne rossz egyből kettő, de azért valljuk be őszintén, nem kezdőnek is elég nagy falat, hogy jól jöjjön ki egy ilyen szituból.
Nem gáz amit éreztél! Ha lett volna már tapasztalatod (egy csajjal), amit nem nagy nyomás mellett szerzel, akkor simán ment volna már ez is, még akkor is, ha látszólag nem lett volna hozzá kedved (hisz, biztos benned motoszkált volna, hogy itt az alkalom, próbáld ki).
Légy büszke magadra, így egyikőtök estéjét sem szúrtad el! Sokkal rosszabbul éreznéd magad, ha kudarcba fullad az este, és ilyen idősen még az is befigyel, hogy esetleg a csajok mit mondanának rólad utána.
Nem kell sietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!