Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintek így vagy értelme élnem?

Szerintek így vagy értelme élnem?

Figyelt kérdés

Tudom már ez több milló ilyen kérdés de összevagyok zavarodva nem tudom mit csináljak mert így élnem borzasztó a mindennapjaim pokol! Köszönöm aki végig olvassa és megerősít abban hogy mit kéne csinálnom.

A legnagyobb probléma hogy nincs saját házam 36 évesen. hogy idáig mit csináltam? Elszórtam a pénzem sose gyüjtöttem nem gondoltan arra, hogy az idő elfog menni felettem és majd kéne egy feleség és család az én hibám tudom de nem tudom visszacsinálni. Sajnos ez miatt hogy nincs semmim, minden nő lapátra tesz, még idő előtt észbe kapnak. Mar 6 éve egyedül szingli vagyok. Amibe belefogtam nem sikerült soha, probáltam jogsit nem vagyok alkalmas, több százezrem ráment a semmiért, gondoltam majd viszem valamire de ehelyett nem kaptam a sok pénzemért semmit amiért megdolgoztam pedig elmentem a végletekig 7 bukás! Ezt nem tudom feldolgozni azóta se! És még probléba ismerkedésnél hogy semmit nem tudok felmutatni 36 évesen. Se család se házam, de még s*aros jogsit se, ami már szinte alap, persze hogy nem kellek így. Volt aki szóvá is tette és esélyt se adott egy talira és megondolta magát pár hét ismerkedés után, nem pár nőről van szó, hanem mindegyikről (jó sokról) Amugy nem városi vagyok hanen kietlen vidéki ahol egy autó alapfeltételnek kéne legyen. Nem, nem rosszakat fogtam ki, mert egy normális gondolkodású nő tényleg nem jön össze ilyennel mint én hisz mit várjon majdhogynem egy csövestől?. Több ezer nőnnél probálkoztam és beleadtam minden energiám időm és már belebetegedtem hogy mindig a lekoppintás a vége! Hogy még esély se adnak. Már nagyon félek a jövőtől attól tartok túl késő már. Velem egykorú férfiaknak (ismerősök) rég tinidzser gyerekük van , szép házuk és feleségük autójuk. Miért kerültem én ide betegen születtem egyedi eset lennék életképtelen lennék életre ? Nem vagyok magamnál vagdosom magam, nem tudok aludni este. A munkát nem tudom elvégezni elbambulok agyalok nem tudok figyelni tanulni így nem értek semmihez max segédnek visznek el. Próbáltam inni hogy tompítsa az agyam de nem jobb tőle hanem rosszabb félek hogy valami hülyeséget csinálnék. Kezdek tönkre menni belebetegedni és félek ha nem valtozik ez csak rosszabb lesz, még ha összekapom magam és gyüjtök pénzt házra az is sok idő közel leszek már akkor a 40-hez és úgy már a korommal is hátrányyba leszek hiába lesz házam valami csoda folytán. De jogsi még mindig nem, és szerintem addigra egy szerető társ nélkül gyereknélkül nem birom ki. Nem akaron megvárni a negyvenet ha nem lesz gyerekem addigra.

Szerintetek jogosan gondolom úgy hogy negkéne öljem magam? Mert szerintem ez lenne a helyes és szerintem nincs mentális betegségem mert minden ember így lenne sőt én még ahhoz is gyáva vagyok hogy megöljem magam. Más megtenné a helyemben. Tudom csak én reménykedek az a baj mert ember vqgyok. De elisnerem és tudom későmár ezt elrontottam. A házat a jogsit még valami csoda folytán meg lehet teremteni,de az éveket már nem és a korom is csak növekedni fog

36 vagyok. Ha eddig nem változott semmi az életem ezeután mégjobban nem fog hiába kapálozók. Valahol tisztába vagyok vele hogy végem van. Szerintetek is? Szenvedjek tovább? Vagy vegyek erőt és nézzek szembe a valósagall és vesset véget ennek?

2020. aug. 15. 07:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Annál jobb, beállsz zöldnek, imádni fognak a lányok.
2020. aug. 29. 17:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Persze
2020. aug. 29. 17:47
 13/20 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Bqel-h7EIh8

Ezeket a videókat néztem ma:

https://www.youtube.com/watch?v=Z51Zu-DnGTk

A csatorna amin ezek vannak nagyon jónak tűnik. Szerintem ha falun laksz és nincs kecód meg úgy semmid sem akkor belevághatnál valami hasonlóba. Az legalább leköt. Emellett az a tippem hogy simán találsz majd hozzá egy csajt is.

Csajozáskor a "szabadidőmben építem a házamat hogy majd a leendő párommal közös gyerekeinknek legyen hol játszaniuk" szerintem elég hatásos lehet ha a csaj komolyan gondolja...

Vidéken amúgyis olcsó a telek.

2020. aug. 29. 23:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. aug. 30. 00:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy igazán jó nő az elfogad és feltételek nélkülek szeret

Ehhez nem kell ház se jogsi

De sajnos ez a mai világ ilyen

2020. aug. 31. 12:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Tudod..én nem ölném meg magam

Rengetegen bántottak pedig nem tettem semmit és tudom hogy a bosszú nem megoldás de ha egyszer felnövök(16/L) és találkozok azzak az 1el akinek soha nem tudok megbocsájtani csak a semmiből arcon csapom aztán gondolkodjon hogy mennyiszer megalázott és sírva mentünk haza

4 lány a suliban semmit nem tud tenni 13 fiu ellen

De véget fogok ennek vetni

És mégsem ölöm meg magam

2020. aug. 31. 12:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne keresd görcsösen a szerelmet és akkor be fog sétálni magától az életedbe.
2021. febr. 22. 00:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Változott valami azóta? Sikerült irányítást nyerned az életed felett??
2021. ápr. 3. 01:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig szingli.
2021. ápr. 3. 02:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Badoo.com-ot próbáltad? Tele van jobbnál jobb csajokkal. Még kis siker ráta mellett is eredményes lehetsz. Az életedet rendezd! A többi jönni fog sokkal könnyebben!
2021. jún. 9. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!