Mitől lehet az, hogy utálom ha mások ráülnek/állnak/feküdnek az ágyamra?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem koszos ruhákba van, nincs leizzadva és nem koszos a talpa akkor nem zavar, de ha már tudom hogy az illető olyan nadrágban van amiben dolgozni/boltba/tömegközlekedésen volt olyankor nagyon utálom ha érintkezik az ágyammal... Lehet h tisztaságmániás vagyok és azért, de őszíntén szólva nem tudom hogy ez mitől lehet...2020. aug. 14. 12:41
1/2 anonim válasza:
A kanapé nálunk le van takarva pokróccal amit rendszeresen mosunk tehát arra bárki ráülhet. De a hálóban szigorúan tilos utcai ruhában leülni vagy bármit csinálni. Én az ágyamba csak fürdés után tisztán fekszem be.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Nálunk is pléd van az ágyon, és olyan, aminek nem egyforma a két oldala, így mindig ugyanaz van fölül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!