Van itt olyan akit csak azért szeret valaki mert nagyon hasonlít valakire?
én nem
Ha már szeretek valakit, akkor nem azért szeretem mert hasonlít "valakire" :)
xD Fura hogy kérdezed. Nekem pont így van.
Pár hónappal ez előtt ráakadtam a neten egy régi színészre. Vagyis nem régi, csak már meghalt, amúgy még nem lenne olyan öreg. River Phoenix.
És még volt suli, mikor ez történt. Nagyon megszerettem River-t, és mindig rá gondoltam. vannak ilyenjeim. És egyszer ültünk egy focimeccsen a gimimben, és a közönségben megláttam egy fiút, aki tökre úgy néz ki mint river. És barátnőmnek visítoztam, mert neki is megmutattam, és mondta hogy tényleg nagyon hasonlít.
Hát azután megkerestem myvipen, megnéztem hanyadikos, mit szokott csinálni, és kiderült, hogy egyik haverommal ő is bejárós, és ismeri, meg jóba vannak. És akkor úgy megbarátkoztunk. HAverom bemutatott neki, meg minden. És csomó dolgot elmondott, amikre nem is gondoltam. És hát most járunk. Már jó sok ideje. De nem csak azért, mert úgy néz ki mint River Phoenix, ez csak felkeltette az érdeklődésemet. Ha épp csak bemutatkozunk, anélkül, hogy hasonlítana rá, akkor is megtetszett volna.
Exfiúmmal jártam,és akkor egyszer kinyögte: "Csak azért járok veled,mert nagyon hasonlítasz Patrira." Mondanom sem kell,egyből vége lett. (Patri az a lány akire "hasonlítok").Bár a barátnőm szerint egyáltalán nem nézek ki úgy mint az a csaj..-.-
16/L
Szerintem nem azért kell szeretni valakit, mert hasonlít valakire. Minden emberben van valami jó. Ha az azonos hullámhossz előbb utóbb kiderül, különben nem ér semmit az egész.
Én még nem szerettem senkit amiért hasonlított valakire.
Fel akartam tenni ezt a kérdést. Tehát nagyon is. Majdnem mindenki így tetszett meg.
F.Mercuryba voltam szerelmes, és volt valaki, aki hasonlított rá. A röhej az volt, mikor 20egynéhány évre rá megtudtam, hogy Ő meg annakidején azért szólította le egyik élettársát, mert hasonlított egy színész ideáljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!