Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányként nincs szép baba...

Lányként nincs szép baba arcom ,viszont jók a testi adocságaim azzal lehet ezt kompenzálni?

Figyelt kérdés
Nincs szép baba arcom és kicsit lapos a fenekem,de vékony vagyok ,darázs derekam van,hosszú vékony lábaim,és nagy melleim kb (110mellbőség ).Természetesen minden terszétes rajtam.

2020. júl. 31. 01:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
13%
A helyesírás nemjelent semmit, csak a sok kretén akad bele mert unatkozik...
2020. júl. 31. 12:32
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

"nemjelent semmit"

Sőt: az újmagyarban külön elvárt a makogás!

2020. júl. 31. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:
31%

"újmagyarokról" nem tudok nyilatkozni, nem élek közöttük.

És mint írtam nekem pont rohadtul nem jelent semmit, semmit se mond el a személyiségről, semmit nem mond el arról hogy hogyan dolgozik, vagy hogy mit, vagyonáról se, kinézetéről meg főleg nem.

Más szóval lófaxt se jelent!

2020. júl. 31. 12:51
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

Esetleg arról, hogy mennyire dolgos, gondos és összeszedett?

Vagy mennyire képzett?

A kinézetéről meg annyit, hogy (a mostani kérdezőtől függetlenül) az egészen buta embereknek már az arcán is látszik a butaság, és igen lelombozó hatása van, azonnal.

2020. júl. 31. 12:55
 15/26 anonim ***** válasza:
92%

Na akkor a helyesírásról:

Egy kis cégnél dolgozom, ahova időről időre felvételt hirdetünk asszisztensi, adminisztrátori, illetve gyakornoki munkakör betöltésére. Egyik sem igényel különösebb képesítést, egy érettségi elég. Nincsenek extrém elvárásaink.

Azonban ha egy önéletrajzban, kísérőlevélben ilyen durva helyesírási hibát találunk, azonnal kuka. Azonnal. Még egy elütés is sok, hiszen egy gombnyomással le lehet ellenőrizni az elküldés előtt a dokumentumot, de aki annyira igénytelen, hogy az önéletrajzában vagy a kísérőlevélben ilyen durva helyesírási hibát hagy, az vélhetőleg a munkájára is ugyanolyan igénytelen lesz, arra pedig semmi szükségünk, hogy egy adminisztrátor elírja egy beszerzés árait, vagy egy jegyzőkönyv adatait.

Szóval lehet villogni a diplomával, de amíg valaki ennyire igénytelen az írásbeli megnyilatkozásaira, addig bizony hátrányban lesz érvényesülés terén.

Mármint nyilván nem a diszkó vécéjében, ott az ilyesmi nem számít.

2020. júl. 31. 13:31
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

14-es

Ezekről sem mond semmit, de még a képzettségről sem, dolgoztam olyan mérnökkel aki gyakorlatilag 2 mondatot nem tudott helyesen leírni, nem elgépelésre gondolok hanem alaphibákra.

És akkor ott ő volt az egyetlen akire lehetett számítani, ha valamit kértél tőle rögtön hiba nélkül megcsinálta, és igen eléggé összeszedett volt!

Ezenfelül nem egy emberrel találkoztam/leveleztem akiknek a helyesírása hát röviden tömören gáz volt de mégis elég szép pályát futottak be.

A helyesírás tipikusan azoknak a vesszőparipája akik nemképesek feljebb jutni, (vagy csak kínkeservesen) akár anyagilag, akár más téren,és ez szimplán egy megfelelő lehetőség arra hogy fogást találjanak és lehúzzanak másokat az ő szintjükre!

2020. júl. 31. 13:34
 17/26 anonim válasza:
84%
Hát szerintem meg a helyesírás tökéletesen bemutatja egy ember értelmi szintjét. Nehogy már az adottságot nem lehet normálisan leírni, mert ezek szerint ragozni se tudja normálisan.
2020. júl. 31. 13:37
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

"mégis elég szép pályát futottak be"

Vannak kivételek természetesen... de azért mégis csak az a jellemző, hogy aki itt hanyag/képzetlen/nemtörődöm, az bizony másban is.

Főleg mostanában, a helyesírás ellenőrzők korában. Nekem is javítja a hibák 90%-át, csak rá kell nézni.

2020. júl. 31. 13:38
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

17-es pedig egyáltalán nem!

18- de itt nem 1-2 kivételről van szó, a cégnél ahol dolgozom jelenleg is akik feljebb vannak majdnem egyik se ad a helyesírásra, akik meg adnak azok pont hogy megbízhatatlan,a rájuk eső munkákat elhanyagoló/rosszul csináló emberek. Régen nálunk is így ment mint írták fentebb hogy ha hiba volt azonnal kuka, nem is haladt a cég semerre, mióta az emberek munkája alapján döntünk és nem helyesírás alapján hogy ki marad azóta megy minden mint a karikacsapás.

2020. júl. 31. 13:48
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem magyar szakra jártam,gondolom te igen,és nem találsz vele munkát ezért vagy ennyire elkeseredett.

Gyerekkoromtól fogva a matematika szerelmese vagyok egyértemű volt számomra már gyereként ,hogy mérnöki pályára szeretnék menni.

Szóval megkaptad a kérdésedre a választ villamosmérnök vagyok.

Szerintem amúgy inteligensebb vagyok mint te mert én nem bántalak téged ,és nem kérdezem meg ,hogy hogyan ment a matek gimiben ,és ha nem ment akkor elkezdelek téged szekálni miatta,de megitélhetlek a matematika tudásod alapján is ,ha szeretnéd ,de szerintem nem tetszene neked.

Gondolom magyar szakosként az alap műveletek se mennek,de nem foglak ezért bántani téged,mert egy értelmes ember nem csinál ilyet.

Ez volt az álmom és sikerült ,és nagyon boldog vagyok.

Szerintem nem írtam semmi rosszat csak a véleményetekre voltam kiváncsi.

Nekem nem számít a diploma ,és nem itélkezem első látásra,ugyan annyi esélye van nálam egy recepciósnak mint egy mérnök kollégának.

Most már kiváncsi vagyok mivel foglalkozol,magyar szakos voltál?

2020. júl. 31. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!