Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miylen szemléletmód?

Ez miylen szemléletmód?

Figyelt kérdés

Úgyérzem mostanában sokan vannak ellenem, családban, régi barátaim, munkahelyemen is. Ez egy dolog, de sokan úgy vannak ilyenkor hogy összerososkadnak bebújnak a sarokba és sírnak. (Képletesen) Én olyan vagyok ha valaki ellenem fordul és sérteget akár bánt is pl sajnos a saját anyám, akkor nem bújok el nem ilyedek meg hanem fölállok és megküzdök. És onnantól kezdve nem érdekel az a személy illetve a saját életemet nagy becsben tartom, úgyértve hogy nem érdekel ha barát, vagy család vagy akárki később ha lesz pl a fiam nekem esne, nem bánkódom miatta akármennyire is szeretem, megküzdök vele, mert a saját életem a legfontosabb.

Remélem nagyjából érthető voltam. Kérdésem az lenne hogy ez milyen szemlééetmód szerintetek? Önző lennék, vagy bátor vagy mi?

Csak kíváncsi vagyok.

Előre is köszi.

20/F

2010. aug. 1. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
konfliktuskereső?:)
2010. aug. 1. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem csak meggondolatlan vagy .

a saját életed tartod a legfontosabbnak , de arra nem is gondolsz , hogy komprumisszum kötésekkel lehet még jobban is alakulna az életed , mint hogyha felégetnéd a hidakat magad mögött. A hidakra mindig szükség van , mert kitudja mikor kényszerül az ember mások segítségére.

A másik meg az, hogy valószínüleg te is emberek társaságában fogod leélni az életed , így fontos az is , hogy az ő életük is jobban alakuljon , mert az a te életedre is jobb hatással van.

Szerinted ez milyen szemlélet ?

22/F

2010. aug. 1. 13:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy fontos hogy mindenki élete jobb legyen én nem azt mondom hogy ne így legyen, hanem akik engem támadnak akár szeretteim is, azokkal sem vagyok gyenge hanem visszavágok akár mennyire is szeretem. Ilyen volt pl volt barátnőm: megcsalt, megtudtam, nem kezdtem el sírni vagy könyörögni vagy akármi, oda mentem és akkora saller lekevertem hogy még én is meglepődtem. Na ilyenekről beszélek.
2010. aug. 1. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én úgy jellemeznélek hogy ,,A BÁTOR"..

ugyanis..

Ha azt vesszük figyelembe,hogy leírtad hogy édesanyáddal szemben is ugyanúgy ,,fel lázadsz"..akkor bátor vagy..merész..

Ha egy picit is ismered a Bibliát,akkor ezt nem teszed..mert ott a 10 parancsolatban az szerepel hogy:

Tiszteld atyádat és anyádat hogy hosszú ideig élj a földön..stb..

Ha most ezt hülyeségnek is találod,vagy nem..akkor is igaz!És ha ezt nem tartod be bizony meg lesz a következménye..

Azt hiszem ezt teljesen jó szándékból mondom,nem áll szándékomban fenyegetőzni vagy akármi:)

Viszont..

ha mások pl:-barátok

-munkatársak

-,,idegenek"

bántanak..akkor viszont jó hogy ilyen harcos vagy,és küzdesz/törekedsz arra hogy ,,megvédjed" magad.(persze tisztességes kereteken belül):)

Röviden csak ennyi,azt hiszem...

18/L

2010. aug. 1. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Tökös vagy, életrevaló.
2010. aug. 1. 21:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2010. aug. 2. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg egy hülye egoista önimádó f@szfej vagy.
2010. aug. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!