Mit tegyek? Nem akarok elveszíteni egy újabb barátot.
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, de eme rövid kis életemben, 4x-re tapasztalom meg azt h képtelenség az h ha egy fiúval nagyon jó barátságba kerülsz, valamelyikőtök részéről az érzés az több lesz már mint egy puszta baráti vonzalom. Egyszer mikor 5.es woltam belém szeretett az egyik haverom, gyerekesen reagáltam le az egészet, és összevesztünk. Majd az egy másik srác akibe száz százalékig megbíztam és szinte mindent tudott rólam, elmondta az egyik haverjának h nagyon bejövök neki a srác meg elmondta nekem, és elkövettem ugyan azt a hibát mint azelőtt. Ezután pedig én lettem halálosan szerelmes egy barátomba akit még a mai napig nem tudtam kiverni a fejemből. És most pedig egy újabb haverom szeretett belém, ezt majdnem h teljes konkrétsággal közölte velem. Most nem akarom azt h újra az legyen vége h egymást szívatjuk, nem szólunk egymáshoz és egyebek. Nem tudom h reagáljam le a helyzetet és mit kezdjek, mert egy újabb barátot nem akarok elveszíteni... És sajnos nagyon kezdek hinni abban az elvben h fiú és lány között nem létezhet szoros barátság mert, az egyik fél más érzelmeket fog táplálni a másik iránt egy idő után....2010. júl. 30. 23:11
1/4 anonim válasza:
nos, én fiu vok,és volt egy lány akivel nagyon jóban voltam, de belémszeretett, viszont nekem volt barátnőm szval nem jött össze, de nálunk semmi nem változott, felfogta és továbra is barátok maradtunk, aztán 2-3 hónap mulva fordult a helyzet, engem elhagytak, a lánynak volt barátja, én beleszerettem, de ő már mással volt és ezért ez se jött össze, hát szívás. egyébként meg ha nem akarsz tőle semmit akk meg kell neki mondanod. Más választásod nem nagyon van.
2/4 anonim válasza:
amugy 1. vok, de nem igazán értem hogy most attól félsz e hogy nem akarsz tőle semmit, megmondod neki és volt barátság-nincs barátság, vagy attól hogy összejöttök és aztán ha szétmentek akkor az addigi "titkokat" elárulja másoknak, (ha én vok túl hülye akk az azért van mert tegnap nem aludtam és elég fáradt vok.
3/4 anonim válasza:
Huha...hát ez elég bonyolult...igen talán igazad van és mindenki másnak abban h fiú és lány között nem lehet barátság mert az egyik fél mindig többet akar a másiktól...vagy talán csak akkor lehetnének barátok h ha az egyik személy meleg/leszbikus akkor talán működne=) Szerintem annyi lenne h megmondod neki h te nem akarsz többet a barátságnál és ha már nem működik a barátság se emiatt akkor tuti h nem a te hibád...csak nem barátként gondolt rád...ezért felesleges hibáztatni magad...de szerintem ha már barátnak mered nevezni és nem csak havernak...akkor megfogja érteni csak nem biztos h ezek után is meglesz köztetek az a fesztelenség ami volt!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindkettőtöknek.
1. válaszadó: igen attól félek, ahogy írtad wolt barátság nincs barátság, és nagyon nem szeretném...
2010. júl. 31. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!