Ha egy olyan személyt tökéletesnek tartok, aki nekem a tiszta ellentétem, nem feltétlenül szerettem belé,ugye? (Szerelemből)
A barátnőmmel teljesen különbözünk egymástól, semmi azonos bennünk. Ő angyal, én ördök.
A fő különbség, hogy :
Hihetetlen mennyi kedvesség szorult belé, egy rossz porcikája sincs, míg én csak mindekit piszkálok és hiába azt mutatom nem tudok senkivel kedves lenni. ( tudom kétszínűség)
A lustaságot is jól csinálja(nemtom hogy kéne ezt meg fogalmazni xd) nem tanul, nem csinálál semmit mégis mindent jól csinál.
Míg én kidolgozom a lelkem és semmi. Nem tudok semmit. 🤯
Szóval ő tökéletes számomra.
Éreztem hogy talán szerelmes vagyok belé, de ő túl tökéletes nekem és ellentétek vagyunk, teljesen. A kétszínűségem végett vagyunk barátok.
A kétszínűségemre van jogos indokom. 🤫
Mindenkinek mást jelent a szerelem. Neked kell tudnod. És talán nincs is jelentősége, hol kezdődik a szerelem. Kérdés inkább pl az, hogy mit akarsz tenni. Szexelni vele? Járni vele? Vagy mást? Én a helyedben inkább ezen gondolkodnék, nem a felesleges kategórián.
Nem bántásból mondom, hanem ez a meglátásom a kérdésedre. :) Sok szerencsét kívánok, és remélem, hogy jobb emberré válsz!
Bár amikor kénytelen védekezni az ember, akkor beleférhet az, ha visszavág. Pl kétszínű veled valaki, és nem tudsz kikászálódni a szituból miatta, akkor te is lehetsz kétszínű, de csakis elkerülhetetlen védekezés okán.
Máskülönben miért nem javítasz magadon? Értesz... :) Neked lesz a legjobb, ha mélyíted önismereted és fejleszted a jellemed, gondolkodásod...
Nem elsősorban a tökfőzelékért és a babérokért vagyunk a Földön. ;) Hajrá! :)
Kedves kérdező, ezt úgy mondod, mintha nem léteznének leszbik és bi-k a világon. :) Azt csinál mindenki, amit akar! Addig, amíg nem árt se önmagának, se másnak (Kivétel erősíti a szabályt, pl ha indokolt az eutanázia, vagy az öngyilkosság, ami ritkán indokolt.)
Bár van, amikor ész kell ahhoz, hogy átlássa az ember a következményeket, azon át azt is, hogy vajon mi, és milyen szempontból árt(hat), és mi nem árt, vagy kevésbé árt.
Javaslom, azt vizsgáld meg inkább, hogy változatlan maradjon-e a hozzáállásod, vagy elkezdesz-e udvarolni neki, vallomást tenni, vagy amit akarsz. :) Meg a többi, amit korábban írtam.
Kérdező, akkor nagyon egyszerű a megoldás: nem vallod be neki. :) Vagy egyelőre nem.
Viszont az mit segít rajtad, ha be tudnád kategorizálni, hogy ez szerelem-e, vagy sem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!