Leiyla kérdése:
Nem tudom hogyan tovább.A többi lent?
Figyelt kérdés
Sokáig depresszióban szenvedtem emiatt sok évet elvesztegettem az életemből.Az lett a vége hogy itthon maradtam és olyan szinten magamba fordultam hogy nem akartam semmit és elzárkóztam mindenkitől.Pár hónapja megismerkedtem egy fiúval akivel nagyon sokat beszélgettünk mindenféle formában.Sokat segített lelkileg és mondhatjuk hogy kihúzott ebből a depresszív hangulatból.Odáig eljutottam hogy már volt kedvem találkozni is vele pedig azelött ki sem akartam mozdulni itthonról.Sajnos a sok otthonülésnek köszönhetően felcsúszot jópár kiló így bár azt mondta szép lány vagyok elősször le kéne fogynom és helyre jönnöm majd beszélhetünk a folytatásról.Ezzel én is teljesen egyetértettem lement tíz kiló de még legalább tizet le kéne adnom.Érthető módon vele megszakadt a kapcsolat amit nagyon sajnálok mert számomra ő pont jó lett volna.A lényeg hogy megint egyedül maradtam lelkileg és fizikálisan egyaránt.Eljárok itthonról főleg mozogni sétálni biciklizni stb.De nagyon rossz egyedül és azon kattogok mikor érek már haza a lakásba ahol szintén egyedül vagyok.Anyukám sokáig eljárt velem abból tízből kilencer egyedül jöttem haza mert összevesztünk.Úgy érzem nem ő a megfelelő társaság számomra teljesen más a habitusunk.Neki már van egy külön élete is nyilván.Úgy érzem hogy egy olyan emberre lenne szükségemm akivel jó hatással vagyunk egymásra és szivesen van velem és nem csak szivességből mint az anyukám.Nem tudom mi tévő legyek hogyan tovább?Hogyan tudnék új életet kezdeni és megtalálni azokat az embereket akikkel szivesen vagyok?Ti mit javasoltok?Félek hogy visszaesek a régi állapotba.2020. máj. 29. 13:24
1/1 anonim válasza:
Lehet teljesen más az életfelfogásunk, de hasonló helyzetben jártam/ járok, mint te.
Csináld azt amit szeretsz, ha valaki ok nélkül rontja a levegődet, akkor kizárod és űrítsd ki a fejed.
Majd lesz valami, nem azt mondom, hogy sodródj az árral, csak alakítsd ki a saját személyiséged, ismerd meg magad.
Ha nem lenne karantén én valószínűleg úgyszintén folyton gép előtt ülnék, lehet többet járnék ki, lehet barátnőm lenne, de ha folyton változtatni akarsz és másoknak megfelelni az is sok gondot fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!