Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen betegségem van?

Kolbaszkarika kérdése:

Milyen betegségem van?

Figyelt kérdés
Azt tudom magamról hogy már régóta kényszerbeteg vagyok. Nem igazán szeretek közösségbe menni, nem szeretek bulizni, nem szeretek a társaság középpontjában lenni viszont nagyon is érdekel az illegális élet nem holmi pitiánerként hanem "nagyhalként". Szimptátiát érzek viszont ha valaki megverne vagy bántana valamelyik családtagomat azt könyörtelenül megölném. Csendes típus vagyok de ha valaki belémköt akkor nagyon feltudom kapni a vizet. Ui. :Tudom hogy ez nem sok info csak hátha valaki tudja hogy van e ilyen betegség.
2020. máj. 24. 01:19
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ha ez aggaszt téged, akkor esetleg meglátogathatsz egy pszichológust, és ha ő nem tudja, akkor legalább útbaigazít, merre keresd a választ.
2020. máj. 24. 02:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szociopata
2020. máj. 24. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Sima szociofóbia, esetleg agorafóbia? Az csak akkor, ha pánikrohamokat is észlelsz, amikor emberek közt vagy, esetleg kilépsz az utcára. Az, hogy csendes vagy, az hogy csak akkor kapod fel a vizet, ha belédkötnek, nem betegség, sok ilyen ember van. Mit értesz azalatt, hogy nagyhalként érdekel az illegális élet? Mit értesz kényszerbetegség alatt? Ha írsz valamit és kérdezel tőlünk, akkor kifejthetnéd jobban, hogy értsük is meg. Így sokra nem megyünk, hogy mindenből egy keveset összehordasz aztán találjuk ki, rakjuk mi össze miről is szól ez az egész. Egyébként nem ölnél meg senkit, ez egy elég erős túlzás volt, elég sok felgyülemlett feszkó lehet benned. Mi lenne ha a meditáció, vagy sportok irányába mutatnál érdeklődést az illegális élet helyett? Vagy csak menj el sétálni és szellőztesd ki a fejed.
2020. máj. 24. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2020. máj. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!