Sztív2000 kérdése:
Szerintetek, kedves lányok, helyes vagyok? Nem tudom eldönteni, ezért ez a buta kérdés. Őszintén!
2010. júl. 30. 07:30
21/33 Zsirember válasza:
Még egyet!Ígérem ez az utolsó: Olyan csúnya vagy,hogy álarc nélkül elmehetnél busójárásra! :) Sok sikert a lányoknál!
22/33 anonim válasza:
Sya! Szerintem helyes vagy :)...Bár nem hiszem, hogy baj van az önbizalmaddal, ha ide felmerted tenni a képedet...Szóval, vagy csak egy kis biztatásra van szükséged,vagy szörnyen egoista vagy...Bocsi, ha bunkó voltam...
Sya.
23/33 A kérdező kommentje:
:) Egom a padlón, de tisztában vagyok a képességeimmel. Csak közvetlen embernek vallom magamat, akinek mások véleménye is fontos. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. A poz és a neg válaszokat egyaránt.
2010. aug. 2. 21:48
24/33 anonim válasza:
Csak szólok egyelőre nemfogsz több választ kapni!
(Nyisd meg a linket)
Mondjuk ha az alapján kell ítéletet mondanom, akkor a zöld nem áll jól neked.
25/33 anonim válasza:
Miért ne kapna több választ? ..
Amúgy igen helyes vagy. ;-)
26/33 anonim válasza:
Nem vagy az esetem, de jól nézel ki.
18/L
27/33 anonim válasza:
Miért nálatok nem a szerverbővítés alatt nevű kép jön be?
(Hogy nemkap több választ abban igazad van, felejtsük el:))
28/33 anonim válasza:
Nálam sem működik az oldal :S
Nem tudom megnézni a képed :D
30/33 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!