Sajtospoggi kérdése:
Ti sírtatok a Szólíts a neveden című filmen?
Figyelt kérdés
Én nagyon meglepődtem, mert annyian dicsérik, de nekem annyira nem tetszett és nem is sírtam rajta pedig nagyon érzékeny vagyok. Nem értem. Nektek tetszett? Hogy vagytok vele? Vélemények?2020. máj. 8. 00:52
1/3 anonim válasza:
Szubjektív véleményem, hogy olyan film amit egyszer meglehet nézni ha nincs jobb dolga az embernek. Bár én nem is vagyok oda a romantikus filmekért, szóval így érthető a válaszom.
Szóval nem, nem sírtam rajta.
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. Szép film.
3/3 anonim válasza:
Nekem tetszett. Nagyon szép film.
Bevallom, én sírtam a végén, még pedig nem vagyok érzékeny személyiség, de az utolsó jelenet annyira megérintett, annyira áttudtam érezni, hogy sírtam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!