Betéttel kapcsolatba kéne segitség lányok! Ti mit használtok?
Figyelt kérdés
Szóval kipróbáltam az alwayst de az túl müanyagos volt szerintem de jól szivta legalább
Utána kipróbáltam a libressebl vagy 4fajtát de egyik sem szívja be de viszont nagyon kényelmes
Valami tipp?
Ti mit használtok?
2020. máj. 4. 23:35
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Okes köszi
2020. máj. 5. 15:25
3/8 A kérdező kommentje:
Többiek?
Az always sensitiveről vélemény valakinek?
2020. máj. 5. 15:26
4/8 anonim válasza:
Az Always sensitive még mindig jobb, mint a sima, de én semelyik Always-ért se vagyok oda.
Nekem a Libresse éjszakai meg a közepes (zöld csomagolású) teljesen jól működik és kényelmes, pedig erős a vérzésem az első napokban. De a legolcsóbb Aldis, Lidl-s, Rossmannos, vagy bármilyen is jó szokott lenni, csak azt figyelem, hogy puha legyen a felülete, ne "műanyagos", ahogy te is írtad.
5/8 anonim válasza:
Én Always sensitivet használok, nekem nagyon kényelmes, meg se érzem, mivel puha a felülete. Éjszakára viszont Always ultra nightot, ez nem olyan kényelmes, viszont ezzel nem ázok át.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
Kiprobalom majd az always sensitvet
2020. máj. 7. 11:47
7/8 2 z 8 válasza:
Én vegyesen használom az Always Sensitivet meg az Always Ultrát. Igaz, hogy a sensitiv sokkal kényelmesebb, mint az ultra nem zörög annyira, de nekem az ultra vált be jobban. Ha érzékeny bőröd van akkor a sensitivet ajánlom
8/8 A kérdező kommentje:
Okes köszi
2020. máj. 9. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!