Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nemrég elkezdtem írni egy...

Nemrég elkezdtem írni egy könyvet, de még sohasem szültem és egy részben szülési adatokat írnék mint pl. testsúly stb. Tudnátok ilyen adat fajtájat írni?

Figyelt kérdés
Továbbá negszeretném kérdezni h szerintetek mi az átlagos testsúly és testhossz egy újszülött babánál?(a legkisseb értémekek kellenének) :)

2020. ápr. 26. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Újszülöttnél 3000-3500gramm és 45-50 centi nagyjából átlagos.
2020. ápr. 26. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd, abszolúte nem akarok beleszólni, de szintén hobbi íróként mondom: nem lényegesek a testsúly kilogrammok, akkor sem ha terhességről írsz. Írd azt, hogy a -terhes- főszereplő akkorának érezte magát, mint egy ház... vagy valami hasonlót. DE élhetsz vicces dolgokkal.

Például válogathatsz innen valamit:

[link]

Az átlagot előttem írták.

A legkisebb értékekről itt írnak, de ezek inkább koraszülött babák:

[link]

Tehát, ha te annyit írsz, hogy mindössze 1500 g és mondjuk 25 cm volt, nem lősz nagyon mellé, hisz a cikkben olvashatsz ennél kisebb, de mégis életben maradt babákról.

DE az olvasókat ezek az értékek NEM érdeklik, és nincs is jelentősége, HACSAK magának a történetnek ez egy fontos, elengedhetetlen, egyben kulcs jelenete.

2020. ápr. 26. 23:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.☺
2020. ápr. 27. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!