Music-addict kérdése:
Történelem és angol emelt érettségivel egyetemen milyen szakokra tudok jelentkezni?
Figyelt kérdés
Eddig anglisztikán /tolmács-fordítón gondolkoztam, de rámtört a végzős pánik, ráadásul a szüleim nem tartják jó ötletnek(tudom, én jövőm, én döntésem, de ők fizetik a tanulmányaimat).
Tudnátok mondani a kérdésben említett két tantárgyhoz lehetséges szakokat/szakmákat?
2020. ápr. 22. 18:49
1/3 anonim válasza:
Az anglisztikánál értelmesebbet nem tudok.
2/3 anonim válasza:
Jog
Politológus
Pszichológus
Turizmus-vendéglátás
Tanár
Stb.
3/3 anonim válasza:
Ez a párosítás tökéletes a gazdasági szakokhoz. Én ugyanígy 87%os emelt angollal és közép törivel amit most fogok írni jelentkeztem kereskedelem és marketingre, ami egy nagyon jó alapot ad ahhoz, hogy rengeteg féle pályán el tudj helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!