Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintettek jól nézek ki?

Szerintettek jól nézek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem akkor mit csinálhatnék magamal amivel javíthatom az összképet?

2010. júl. 27. 16:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
13%

Nagyon ronda vagy

Fogyjál le és vegyél valami normális szemüveget

Jól akkor se fogsz kinézni szerintem, de mindenképp jobb lesz

20/L

2010. júl. 27. 16:19
 2/20 anonim ***** válasza:
Sportolj!!! Első lépésként az tökéletes lenne.
2010. júl. 27. 16:49
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
A képen az ipse nem néz ki jól, mivel túl sok a testzsírszázaléka, de nyilván nem Te vagy a képen.
2010. júl. 27. 16:50
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor tényleg soha nem lesz csajom. Akkor kinyirom magam.
2010. júl. 27. 17:02
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy olyan hű de ronda szerintem! Láttam már tőled ezerszer rondábbakat is. :) Egy kicsit mondjuk tényleg fogyóznod kéne, de amúgy nem annyira vészes! :)

20 / L

2010. júl. 27. 17:13
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Tudod mi a leg undorítóbb? Ez a kinyírom magam dolog párosítva a képpel.
2010. júl. 27. 17:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor tényleg soha nem lesz csajom. Akkor kinyirom magam."

Érdekes... ha kinyírod magad, na akkor tényleg soha nem lesz csajod =) Ha nem nyírod ki, akkor az esélye megvan. Egyébként meg ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön! Nem vagy ronda, inkább elhanyagolt! Tessék megmozdítani a segged, elmenni sportolni, férfivá varázsolni magad! Úgy, hogy SEMMIT nem teszel érte, tényleg nem fog menni, de hogyan is várod? Én még nem láttam olyan ronda embert, akiből kis odafigyeléssel ne lehetett volna legalább átlagosat kihozni. Te pedig, mint már mondtam, nem ronda vagy, hanem elhanyagolt!

2010. júl. 27. 17:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon szomorú ez a hozzá állás. Ismered Benkő Dánielt? Ronda mint a bűn, mégis úgy csinál, mintha egy görög isten lenne. Szerintem ez az egész a fejben dől el. Mennyire vagy képes elfogadni magad? Mennyire ismered az erősségeidet és gyengéidet? Nézz a tükörbe és mond ki hangosan, hogy ronda vagyok. Valld be magadnak, mert máshogy sosem fogsz ezen tovább lépni. Ne mástól várd a visszajelzést, hanem magadtól. Mi nem tetszik magadon? A súlyfelesleg? Egyél kevesebbet és mozogj rendszeresen. A szemüveg? Számtalan mód van rá, hogy megválj a szemüvegtől. A ruháid? Változtass rajtuk. Nem csak drága márkás ruhák lehetnek jók, csak nyisd ki a szemed és válogass tovább. A hajad, testalkatod a stílusod mind változtatható. Csak előbb tudnod kell, hogy mit akarsz megváltoztatni. És ne a lányok miatt változz, hanem magad miatt. Hiába fogysz és gyúrod ki magad, hiába hordasz divatos ruhákat, ha magadat nem vagy képes elfogadni, akkor a lányokra sem számíthatsz, mert a egész kisugárzástól is függ, és csak akkor lehet pozitív, erős a kisugárzásod, ha szereted magad. Hogy várod el, hogy más szeressen, ha magadtól is undorodsz? Fel a fejjel és vedd kézbe az irányítást.
2010. júl. 27. 17:42
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem az esetem, ismered személyesen? Megtudoda adni az msn-címét? :-)
2010. júl. 27. 17:45
 10/20 anonim ***** válasza:
ja
2010. júl. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!