Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeritetek hogyan tovább?

Szeritetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Katona szeretnék lenni, és nemtudom hogy hátrány e ha lány vagyok. Illetve milyen szakra kell mennem vagy hova kell mennem tovább tanulni? Megèrné? Közepes tanuló vagyok, angol nyelvből én vagyok a legjobb az osztályból vajon ez előny? Utána olvastam hogy egyetem és hasonló szükséges de valaki tudja ennek a folyamatát? Nagyon szeretem a fegyelmezettséget és a sportot is viszont nem írattak be a szuleim semmien sportra sajnos és 163cm 59kg vagyok. Sem dagi sem vékony. A másik ami még eszembe jutott az, hogy rendőr legyek viszont az kevésbé izgat. Szóval szerintetek megérné?és hogyan kezdjem el az Áll suli után? Kb. Mennyi fizetésem lenne?

2020. ápr. 15. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos esélytelen a dolog. A katonaságnál komoly fizikai alkalmassági tesztek vannak. " Közepes tanuló vagyok" bocsi, de pff. Közepes bizonyítvánnyal már cukrásznak se vesznek fel. Összes ismerősöm színjelesre végzett, diplomások, és mosogatnak a Mcdonalds ban. sajnálom, hogy nekem kellett elrontanom a kedvedet.
2020. ápr. 15. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért ez nem egészen így van, ahogy az első válaszoló mondja.

Nem feltétlen kell hozzá egyetem, de természetesen sok olyan beosztás van, amihez elvárás.

Én azt gondolom, katonai középiskolába kell menned, amiből egyetlen egy van Magyarországon, Debrecenben. Ha nem ott élsz, akkor keresel egy szimpatikus középsulit, ahol van rendészet szak. Utána egyetem.

Fizikai állóképesség nyilván kell, sportolni pedig minél előbb kezdj el, középsuliban úgyis lesz rá lehetőséged.

Tipp: én kung-fuztam (Wing Tsun) pár évig, nagyon szerettem, ajánlom neked is valamilyen küzdősport megismerését.

További infók: [link]

Ezt is nézd meg: [link]

Ezt is: [link]

Fizetés: [link]

2020. ápr. 16. 08:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat! És az utolsónak a linkeket. Megnyugodtam :) Szép napot!
2020. ápr. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!