Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg lehet, hogy egyik nemmel...

Meg lehet, hogy egyik nemmel sem tudok azosulni?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve nem nyukszom ettől a kérdéstől. Akár hányszor mondják nekem, hogy legyél már lányosabb mert LÁNY vagy legszívesebben azt vissza mondanám, hogy nem vagyok az. Viszont azt sem tudnám mondani, hogy fiú vagyok. Meg lehet, nem tudok azonosulni egyik nemmel sem?

Értelmetlen válaszokból szeretném ha kímélnének.

Köszönöm!

2020. ápr. 7. 02:58
 1/6 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%
Mivel a társadalmi nem egy társadalmi fogalom, olyan szerepet töltesz be, amilyet akarsz, nem kell magad belegyömöszölnöd egy kategória keretei közé sem.
2020. ápr. 7. 05:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz fiús(an viselkedő) lány. Nem kötelező az elvárásoknak megfelelned.

Én például viselek férfi inget, pólót, ami uniszex jellegű, és kényelmesebbnek találom a bakancsot, edzőcipőt, mint a magassarkút, amit amúgy sem tudok viselni, mert leesem róluk, és félek, hogy kificamítom a bokám. Szó se róla, különleges alkalmakkor tudom viselni, de hosszabb távon sosem tenném.

Kedvelem a fiúsabbnak mondott színeket, annak ellenére, hogy nő vagyok, és sosem éreztem magam másként, hogy rossz testben lennék. A viselkedésemben is vannak fiús vonások, de ettől nem leszek több, vagy kevesebb. Legfeljebb más.

Nem is értem ezeket a tradicionális: ez férfi/fiú szín, (pl.: kék,zöld) vagy amaz női/lány (pl.: rózsaszín, piros) szín. CSAK színek vannak. Meg emberek, akik viselik azt a színt, amit kedvelnek.

Én azt mondom: ezen ne rágd magad, és nyugodj meg. Nem kell követned a tradíciókat, ha nem akarod.

2020. ápr. 7. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha ràgja magát rajta?
2020. ápr. 7. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
en is olyan lehetek mint te, de epp leszarom..igy erzem jol magam, nem oltozok ribisen, inkabb hip-hoposan
2020. ápr. 7. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:

ja es sokat karomkodok;) sokan mondjak no lettemre nem szep, mint bofogni sem

..es?

masok az orromba finganak, ahh az nem baj...

2020. ápr. 7. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor és mire mondták hogy legyél nőiesebb?
2020. ápr. 18. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!