Szerintetek kövér vagyok? Vagy ez egy normál testnek számít?
Figyelt kérdés
38kg-t adtam le, jelenleg 73kg vagyok és 172 cm. 24 éves, nő. Úgy érzem hogy az önképem zavaros, és tudni szeretném hogy csak én látom magam továbbra is nagyon kövérnek vagy pedig valóban az vagyok? Még 10 kg-t szeretnék leadni.
2020. ápr. 4. 18:18
21/32 anonim válasza:
Egész nap nézegetem a képet, a kérdés feltevése óta!
22/32 anonim válasza:
Annyit nézegettem már, hogy sok mindent odagondolok!
25/32 anonim válasza:
Hagyjálmár! Ez a csaj a képen messze van a 73-tól! Sportos szép nőies teste van felesleg nélkül. Szóval vagy tegyél fel magadról képet vagy inkább hagyjuk a kamu kérdéseket!
26/32 anonim válasza:
Szerintem is, írtam neki, arra sem reagál, pedig ő járt volna jól!
27/32 A kérdező kommentje:
Én vagyok a képen és 73kg vagyok, magyarázkodni nem fogok, nincs miért.
Egyébként pedig nem ismerkedni jöttem ide, hanem feltettem egy kérdést, nem kell bunkózni.
2020. ápr. 6. 09:12
28/32 anonim válasza:
Szerintünk meg te vagy a bunkó, mert nem fekszel le velünk egyesével. Akkor csináld kettesével, de legyen már valami!
29/32 anonim válasza:
Jó tested van. Innentől kezdve minden más irreleváns. A képen amúgy az a test max 60-65 kiló. A bmi meg egy kreténség! Ropi embereknek kellene asszerint az utcán mászkálnia... Én 110 vagyok 185-re. 90-95 körül kéne lennem hogy jó testem legyen de a bmi szerint kb 78-80-nak ha jól rémlik. Az izom nehezebb mint a zsír és egy csomó jó nő ropivá szálkásította magát és azt hiszi hogy a fiús test és a kockás has jól áll egy nőnek... Szóval ha az emberrk nrm lennének ilyen lusták skkor ugyan sokkal több jól kinéző ember lenne de sokkal több elcseszett ropi is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!