Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami nagyon nem stimmel....

Valami nagyon nem stimmel. Lehet, hogy velem? Szeretnék valakivel beszélni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia mi a baj?:(
2010. júl. 25. 20:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Nagyjából párkapcsolattal van gondom. És kicsit családi is.
2010. júl. 25. 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
ki vele!
2010. júl. 25. 20:54
 4/18 A kérdező kommentje:
A rokonságban sokszor kérdezgetnek barátnőügyben. Folyton hazudnom kell nekik. Idáig nem volt barátnőm, mert folyton visszautasítottak vagy olyan lányt szemeltem ki, akinek már volt fiúja.
2010. júl. 25. 20:56
 5/18 anonim ***** válasza:
de ilyenekben nem kell hazudni.. :)
2010. júl. 25. 22:47
 6/18 A kérdező kommentje:
Még akkor sem kell, ha túl vagyok a húszon?
2010. júl. 26. 09:14
 7/18 anonim ***** válasza:

És eddig semmilyen kapcsolatod nem volt, vagy csak komoly nem? Amúgy szerintem nem kell szégyellni, mindenki akkor kezdjen kapcsolatot, mikor készen áll rá.

Szoktál próbálkozni? Mármint eljárni valahova, vagy flörtölni? kicsit írhatnál többet a dologról

2010. júl. 26. 14:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Semmilyen kapcsolatom nem volt. Próbálkoztam (ritkán), de folyton csak visszautasítottak. Legutóbb a külsőm miatt. Voltam kocsmákban, szórakozóhelyeken, strandon és bárokban. Semmi nem jött össze.
2010. júl. 26. 16:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el. Ha nem jön össze valami harcolj érte! Nem azt mondom h rugj kettöt a csaj barátjába és akkor öszejön veled :D ! Ha nem 1-2 öntelt lányról van szó, hanem tényleg komolyabb a dolog, akkor változtass magadon. De ne a belsődön. Menj el fodrászhoz gyúrjál. és ez nemcsak sikeres lesz, hanem önbizalmad is lesz ez által. Nem tudom , hogy milyenek voltak azok a lányok, akik visszautasítottak, de egy kis vltozatosság senkinek sem árt. Én régen nagyon csúnya voltam. szaladtak előlem a suliban, hogy itt jön a csúnya.. egészen 7.-ig . AZtán lett egy barátnöm, akit midnenki imádott a suliba (főként pasik a jó alakja miatt). Először csak azért mert annak a csajnak elment a legjobb barátnője és mással nem igazán foglalkozott. Akkor jöttem én. Látta rajtam, hogy utálom hogy így nézek ki kicsúfolnak.. Elkezdett rajtam változtatni elmentünk fodrászhoz stílus.. persze meghagyta az eredetiségemet. de jóirányba hajlított. Csak a külsőmet változtatta meg de ugyanaz maradtam mint aki voltam.. és mostmár sorba jönnek oda hozzám h miylen kedves vagyok meg szép meg vékony.. ezt mai napig a legjobb barátnőmnek köszönhetem. Bocsi kicsit hosszú lett a töténet (+helyesírási hibák) :D. Csak ezzel azt akaratm modnani, hogy ne keseredj el, ha midnenképpen benned van a baj és ezen belül a külsőd. Változtass. de úgy, hogy az te maradjál és ne teljesen más :) . remélem tudtam segíteni :) (16/l)
2010. júl. 26. 21:30
 10/18 anonim ***** válasza:
de attól függetlenül nem jövök össze fűvel fával.. volt 3 kapcsolatom amik nem volt egy hetesek sem XD. (előző voltam)
2010. júl. 26. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!