Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez is lehet csak beképzelés?

Ez is lehet csak beképzelés?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni rólam, hogy képes vagyok és voltam is mindenféle betegséget bebeszélni. Aztán egyszer azt is sikerült, hogy homokos vagyok, és attól féltem sokáig. Igazából mindent be tudok képzelni magamnak már csak egy kis tünettől vagy akármitől. És most ott vagyok hogy van egy lány akibe 6 hónapja beleszerettem, és szeretném is szeretni mert nem reménytelen, de elkezdtem félni attól, hogy mi lesz ha én kiszeretek belőle. És most itt vagyok, azthiszem teljesen kiszerettem belőle, pedig állandóan rá gondolok, hiányzik is, csak egy-két olyan dolgot már mintha kezdenék bebeszélni magamnak amitől félek is. Pl.: egyszer megijedtem attól, hogy nem tartom szépnek, és attól a ponttól kezdve szinte mindig azt hiszem. Utánaolvastam, tudom hogy betegségeknél van egy ilyen dolog hogy hipochondria (ha rosszul írtam bocsi) de szerintetek lehetséges az hogy itt is csak erről van szó és idővel minden jobb lesz?

2020. febr. 22. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A szikra, a fellángolás mindig eltűnik. A kapcsolatok azért maradnak fent pár hónap lila köd után is, mert az a kapcsolaton dolgoznak a résztvevői.

https://www.youtube.com/watch?v=V2jmvxHWvGs&list=PLzvRx_joho..

2020. febr. 22. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen könnyen és hatékonyan manipulálható vagy akkor meg kéne próbálkoznod az önhipnózissal mert nagy lehetőségek rejlenek benned.
2020. febr. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!