Nem szeretem a kutyákat. Más is van így vele?
Én imádom a kutyákat de a macskákat utálom. Persze nincs gond azzal hogy nem szereted őket amíg nem bántasz egyet sem. Nem lehet mindenkinek mindent szeretni.
Ha lenne kutyád legalább egy kis időre lehet hogy megváltozna a véleményed :)
A kettes válaszoló vagyok, nekünk volt kutyánk (több is), és talán 1 kezemen megtudom számolni hogy az egész életem során hányszor ugattak, büdösek se voltak.
Most macskánk van, és azok se büdösek, csak az egyik.
Minden kutya ugat. Nekem már a vakkantás is idegesítő. A legjobb, mikor kutyát sétáltatnak kertesházas övezetben, és a sétáló kutyát végigugatérozza a sok másik a kerítéseken belül. Hát hogy a viharba lehet élvezni úgy a sétát?
Vagy mikor sétálok babakocsival, és minden kutyának ugatni kell, mert muszáj, mert történés van, mert tuti be akarok lépni az ő territóriumába vagy mert pusztán unatkozik, meg akarja a gazdinak mutatni, hogy ő mekkora jani.
A férjem svájci ismerőse meg is jegyezte, túl sok Magyarországon a kutya, és tök igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!