Hogy vehetném rá anyukámat, hogy engedjen borotválkozni?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok,és nagyon zavar,hogy sajna szőrős is xD valamiért nekem olyan kellemetlen...ezt mondtam anyukámnak is,de azt mondta,csak 1-2 év múlva engedi.Hogy lehetne mégis meglágyítani a szívét?xD2010. júl. 22. 15:56
11/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D és nem,nem vok Szandi xD én Niki vok,de mind1 :D
2010. júl. 27. 20:52
12/14 anonim válasza:
Sajnos az anyukáknál eljön az az idő amikor kezdik érezni, hogy elkezdett nőni a pici lányuk, és az elején egy bizonyos tagadás és tiltó fázisban vannak miszerint nem tudják ezt még elfogadni és úgy gondolják ez még korai erre még fiatal vagy meg hasonló, csak ilyenkor az a baj, hogy kialakítanak a lányban egy olyan személyiséget ami majd végül eléggé ellenkező lesz anyuval vagy tagadó és nem tud rendesen fejlődni vagy csak ilyen határok között. Sajnos ezzel anyuddal kell beszélni, hogy értse meg kezdesz felnőni és te így szeretnéd a saját testedet látni érezni, és még az orra alá is lehet dörgölni, hogy ez nem olyan mint a tetkó meg a piercing " vagy, hogy írják bocsi :P " szóval ha ez jön máskor témának akkor előtte légy okos és gyűjts érveket és ellenérveket és megértetni vele, hogy megérted az ő nézetét is de felnősz. Ha így normálisan megbeszéled vele akkor talán jól sülhet el:P
13/14 A kérdező kommentje:
juj uccsó nagyon köszii :D megpróbálkozom vele ^^
2010. aug. 7. 17:28
14/14 anonim válasza:
Hát olyan szőrös a lábad h ha leborotválnád meglátná a különbséget?xD
Csubakka te vagy az?xD
Na de komolyan ezért nem szólhat be.:D
Meg csak nincs olyan jó szeme hogy kiszúrja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!