Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nagyon félek.

Mit tegyek? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Egyszer gimiből mentem haza és nagyon sokat késett a busz kb. fér órát (annyi iső alatt az iduló állomársa is el lehetett volna érni), nagyon dühös voltam mikor végre megjött. Írtó dühös voltam nem tudom leírni azt a düht amit éreztem. Fel szálltam a buszra megkérdeztem miért késett ennyit a busz, azt mondta a sofőr hogy nem rám tartozik még jobban felidegesítettem magyam és beszóltam neki hogy a k. annyát mi az hogy nem rám tartozik és hogy azonnal mondja meg, elmentem és leültem jött az ellenőr és mondta a szkásosat, tőle is megkérdezetm és azt mondta hogy nem tudja na dühkitörésem lett és leordítottam a fejét annyira hogy bizotnsági őrnek kellett lekisérni és nagyon beszóltam neki is és rendőrt kellett hívni és nyugtatni kellett. Jól bele is rúgtam a táblába és órdibáltam, kijött a rendőr és azt mondta hogy egyszerre három bűncselekményt követtem hívatalos szervel való tiszteletlen bánásmód, garázdaság, és köztulajdon rongálása. Haza kísért a rendőr és megütöttem dühömben a kutyámat és azt mondta hogy még egy állatkínzás is. Mindig nagyon tisztelet tudó voltam és mindig ötös magatartásom volt, és kitűnő voltam. Írtak az iskolámnak mindenről, és lehet hogy kírúgnak bár ezt nem mondták. Mindig nagyon tiszteltem mindenkit, és mindenki udvariasnak ismert. Utána még volt egy dühkitörésem úgy hogy le kellett hogni hogy ne tegyek kárt magyamban mert meg vertem magam. Utólag nagyon bánok mindent és nem tudom hogy hogy fordulhattam ennyire ki magamból egy busz miatt. Szerintetek ezért kirúghatnak, mert nagyon nem akarom. Félek nagyon. A rendőr azt mondta hogy ezekért elő is állíthatnának.

2020. jan. 9. 15:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul az ellenőr csak nyugtatni akart és én mégis ellene tettem.
2020. jan. 9. 15:09
 2/7 A kérdező kommentje:
A helyes írásért és éertelmességét bocs nagyon szomorú és dühös vagyok.
2020. jan. 9. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van félnivalód... leginkább azért mert kontrolláltalan dühkitöréseid vannak, amik akár súlyosabb bűncselekményekhez is vezethetnek.

Adok neked egy tippet: felmenthetnek az eljárások alól, ha van orvosi papírod, hogy nem voltál teljesen beszámítható. Úgyhogy irány egy pszichiáter! (s amit majd felír a terápia végén azt szedd is rendszeresen)

2020. jan. 9. 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem te tévedsz nincsenek dühkitöréseim amint mondtam még soha nem volt ilyenem, és ahogy mindtam mindenki nagyon inteligensnek tartott. Világ életemben 5-ös magatartással, és kitűnő bizonyítvánnyal csak irigyeim voltak és nem is voltak nagyon olyan ismerőseim akik utáltak volna, mindenki azt mondta hogy jó személyiségem van. Volt IQ tesztem is és átlag feletti lett, voltam már depressziós és akkor össze vissza vizságltak és semmit nem találtak. Nem jelentettek még fel, remélem nem is fognak.
2020. jan. 9. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:
De az tény hogy egy kicsit ittam az egész előtt egy ks vodkát.
2020. jan. 9. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy olyan 3-4 pohárral.
2020. jan. 9. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Megütötted a kutyádat... Nálad valami nem százas. Ez mindenképp orvosi ellátást igényel!!
2020. jan. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!