Milyen jó ösztönzések vannak arra hogy minden nap megcsináljak egy bizonyos dolgot?
Figyelt kérdés
Sok hülyeséget halottam ezzel kapcsolatban pl. írd fel a hűtőre, vagy büntesd meg magad ha elfelejtetted. Amiket kipróbáltam azok általában nem működtek.
Nektek mi vált be?
2020. jan. 8. 14:34
1/4 anonim válasza:
Ébresztőt állítottam minden nap ugyanarra az időpontra. Egy hét után már rutinszerűen megcsináltam magamtól. Olyan lett kb, mint a fogmosás.
De arra is volt példa, hogy határidő naplóban vezettem a kiadásaim, és mivel minden napra jutott valami, azt is felírtam. Így mikor nem csináltam meg hiányzott az adott oszlopból.
Mindenképpen valami olyan, ami mindig, mindenhol elérhető számodra (a telefon pl).
2/4 anonim válasza:
Ha már benne vagy egy cselekvésben, nehezebb abbahagyni, mint tovább folytatni. Ennek viszont az az alapfeltétele, hogy először kezdd el. Ha tudod, hogy valamit meg kell tenned, tedd meg 3 másodpercen belül!
3/4 anonim válasza:
A kényszer.
Írj példát, mondok rá egy kényszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!