Mi lehet az oka annak, hogy nem lázadtam?
Elég agresszív apuka mellett és egy passzív agresszív anya mellett nőttem fel. Sosem lázadtam, mindig a jó gyerek akartam lenni mindenhol. De nagyon hiányzik, hogy középiskolában például nem buliztam, nem állatkodtam, nem volt fiatalos társaságom, és ez egy mérhetetlen űr bennem. Elég depresszív a hangulatom sokszor, és úgy érzem ennek a jó gyerekségnek a következménye lehet ez.
Hogy lehet ezt a hiányt pótolni? Illetve a családi háttér lehet az oka annak, hogy én nem lázadtam?
Azokat a válaszokat mellőzzétek, hogy nem mindenki lázad, én ilyen vagyok, mert tudom, hogy lázadtam volna, és nem ilyen vagyok alapvetően.
Mert nem mertél szüleiddel szembeszállni. Igaz, van, ahol ilyen feltételek mellett van lázadás.
Akkor te talán egy konfliktuskerülő vagy, akinek jobb a biztos jó(vagy semlegesség), mint a veszélyesség.
Talán én se lázadtam... lehet rejtve lázadtam, de az biztos, hogy bulizás nem érdekelt, az alkohol se érdekelt, csak fősulin kis ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!