Akik vezettek álomnaplót! Az álmaitokat hogy írjátok le? Teljesen, mondatokba foglalva, vagy csak kulcsszavakban?
Az túlzás, hogy vezeték, főleg, hogy elég ritkán álmodom, de ha néha leírom őket, akkor azt vázlatpontokban teszem, nekem így a legegyszerűbb, meg aztán reggel többnyire erre van energiám.
Hangulatokat, vagy a hangulataimat kifejező, nemlétező szavakat is odaírom néha, de tényleg ennyi. Ez általában elég, hogy visszaolvasva fel tudjam idézni, pár óra múlva tényleg csak az marad meg, amit pontosan leírtam, meg valószínűleg egy kívülállónak is elég semmitmondó lenne olvasni.
Egyébként az elfelejtést úgy lehet kiküszöbölni (vagy legalábbis én ezt szoktam) hogy rögtön felébredés után, felkelés előtt, minnél
Bocsi, véletlen elküldtem. Szóval minél kómaközelibb állapotban visszaemlékezés az álmodta, és (nagyon fontos!) tételesen megfogalmazod(segítség, ha minél rövidebb) a főbb történéseket az álmodban(a kulcsszavas módszer se rossz ötlet)
Ezzel többnyire megakadályozható, hogy leülsz írni, és az első mondat után elfelejtést, hogy mi is jött utána. Velem sokszor történt ilyen, ez viszont segít.
Az álomnaplót (vagy tollat és papírt) egyébként hasznos az ágyadhoz elég közel tartani.
Sok sikert!☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!