Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Zártátok már ki magatokat a...

Zártátok már ki magatokat a lakásból?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 21:58
 1/9 A kérdező kommentje:
nyugtassatok meg kérlek, hogy nem én vagyok az egyetlen , aki ilyen szétszórt, hogy megfeledkezik a lakáskulcsáról..:S :D
2019. dec. 22. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
autobol egyszer meghozza ugy hogy jarva hagytam a motort is. azota mindig hagyok egy lakas kulcsot a kocsiban tartaleknak, es a lakasban egy tartalek sluszkulcsot, igy be vagyok fedezve.
2019. dec. 22. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta nem találkoztam olyannal, hogy egyáltalán opció legyen a lakásból kizárás lehetősége. Még nagymamámnak volt régen olyan ajtaja, de az legalább 10 éve le lett cserélve. :D
2019. dec. 22. 22:27
 4/9 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, nekem sikerült elfelejteni a saját kulcsomat magammal vinni miközben párom zárt be, együtt elutaztunk viszont ma egyedül jöttem vissza, így a lakás zárva volt ő messze , az én kulcsom meg természetesen a lakásban maradt..hát nem kívánom senkinek. Nagyon kellemetlen dolog.

Kíváncsi vagyok mások történeteire.

Uh az autós dolog se lehetett kutya..jó praktikát választottál.

Ezek után én is azon agyalok, hogy eldugunk valahova egy lakáskulcsot, hogy ha ilyen van akkor be tudjunk valahogy jönni.

2019. dec. 22. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel fordult már elő, egyébként ha szereted a rockzenét akkor figyelmedbe ajánlom az alábbi nóta refrénjét :) Erről nekem mindig eszembe jut mit ellenőrizzek ha elindulok valahonnan.

https://www.youtube.com/watch?v=hlrmpmuUlnA

2019. dec. 23. 01:07
 6/9 Oszkár, a pozsgafa ***** válasza:
100%

Nekem egyszer a bátyám zárta ki magát amikor 12 éves volt. Azt mesélte hogy a szembeszomszéd nyitotta ki neki az ajtót egy csavarhúzóval.

Szerintem egyáltalán nem ciki ha valaki egy kicsit szórakozott!

2019. dec. 23. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondtad el, végülis hogy jutottál be a lakásodba.
2019. dec. 24. 01:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Lakatos segítségével..:D
2019. dec. 25. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Lakatos Kázmér?
2019. dec. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!