Mit lehet tenni a lelkiismeret furdalás ellen? Ha megbántad és már bele vagy betegedve, amit tettél
Most van az a része hogy egy barátnak én is megcsinálnám, mert nem gondolkoznák csak csinálnám utánna bánnám meg...ezért megértelek...
Van a másik véglet... Ami nagyon rossz dolog volt... Miért nem csinálta meg magának? Na ez már nagyon gyanús... Ez vagy egy nagy szivatás vagy nem akar annyira sáros lenni az alanyunk...
A legtisztább az lenne ha elmondanád mivel sokkal jobban jön le a tanár szemében is ha te önszántadból elmondod mintha valami pletyka forrástól jut el a fülébe...
Sok sikert nagyon nehéz lesz de utána egy qrva angy kő fog leesni a aszívedről...
Háát..Aláírhatta volna magának is..Szal megmondod neki,hogy ez így neked volt rossz és kész..
/pici cutte/
Arccal előre és viseld a következményeket!!!!
Hamar elmúlik a suli...és csak egy szép emlék lesz, amin kuncogni fogsz!
Kitartás!
Ja nekem ez a gondolat szokott segíteni, ha kilátástalannak látom a helyzetem:"Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy!!!"
Pusz
mostmár meg lehet nyugodni. =)
Év vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!