Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sűrgős! = ( Az a "nagy bajom"...

Sűrgős! = ( Az a "nagy bajom" hogy szinte mindenen nevetek. (nem súlyos persze) hanem úgyértem hogy amin nem kéne pl van egy kínos este. Röhögnöm kellene. Hogyan tudnám ezt"leküzdeni"?

Figyelt kérdés

és még annyi lenne h:nagyon izgulós vagyok.ha megyünk pl orvoshoz.előttee nagyon dobog a szívem..mit/miket tehetnék ezek ellen?

kérlek segítsetek!

és normális válaszokat

(nem vicces ez az egész)

nagyon megköszönném

2010. júl. 16. 21:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

ugyanez vagyok XD de sajnos én abbahagyni se nagyon tudom..pl tegyük fel jön be órára a tanár.. megbotlik csak én kezdtem el röhögni és abbahagyni se tudtam hát kiis hívott felelni.. :S bár barátaim szeretik h iylen nevetős vagyok meg ha nevetek azon őkis nevetnek :D

14/L

2011. jan. 7. 22:12
 12/13 A kérdező kommentje:

mi azon nevetünk ha a tanár félrenyel pl XD

szal mi mindenen:D eszméletlen..:D

2011. jan. 14. 01:35
 13/13 anonim válasza:

haha ugyanigy vagyok :D

mindenen tudok röhögni és ha pl valaki elesik.. két hónap mulva felhozzák ugyanolyan jóízűen szakadok mint akkor XDD

2011. márc. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!