Nem érdeklek senkit a suliban, lóghatok, tudtok helyszíneket, ahol lehet lógni?
Figyelt kérdés
Nem kíváncsiak még a tanárok sem rám ebben a suliban. A szüleim azt szeretnék, hogy itt érettségizzek. Lógás az megoldás, és hol lógjak?
16/F
2019. okt. 11. 22:20
11/17 A kérdező kommentje:
Nem az osztály, hanem az évfolyamtársaim szoktak galacsinnal dobálni, amikor nincs összevont óra, akkor max. azért szenvedek, mert a kutyát sem érdeklem.
2019. okt. 11. 22:55
12/17 anonim válasza:
"tudtok helyszíneket, ahol lehet lógni?"
Lámpavas.
13/17 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDDD ,,Lámpavas"
2019. okt. 11. 23:16
14/17 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy senkit nem érdekelsz?
Mit kellene csinálni másoknak? Te mit csinálsz?
15/17 A kérdező kommentje:
Kedves Lucifer!
Senki sem szól hozzám, senki sem mondja a nevem. Semmit sem teszek meg az osztályközösségért, mert nem tudom mit tegyek meg érte, és nem vagyok rá képes.
2019. okt. 11. 23:33
16/17 A kérdező kommentje:
Benedek vagyok!
2019. okt. 11. 23:39
17/17 anonim válasza:
El akarod cseszni az életed? Csak rajta! Amikor belátod majd akkor már késő lesz. Ha fejre állunk se fogod most felfogni miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!