Továbbtanulás, Felvételi, Egyetem, | Lehetséges?
Szép estét először is mindenkinek.
Sajnos az a helyzet vált valóra, amit soha nem gondoltam volna, pontosabban hogy anyám rámszáll, és mivel kiskorom óta, látta hogy érdekelnek a számítógépek, programok, és egy időben még én mondtam, hogy programozó szeretnék lenni, (Java), de erről lemondtam, és körülbelűl, megállás nélkül már 3 éve eddzek naponta, életmódot váltottam, hogy rendőrnek tudjak menni, azonbelűl "TEK", és régebben izomgyengeségem volt, ezért mondta, hogy "Mi lesz, ha itt nekem leáll a szived a terhelés, alatt mit csinálok veled?" És ez eléggé rosszul esett nekem, és már kaptam ezen kívűl rengeteg kritikát, hogy "esélyem nem lesz hogy TEK -be bekerüljek, | Előbb jutok fel a holdra, minthogy te az légy.." és még sorolhatnám..
Mit gondoltok erről az egészről?
Tényleg nem kéne erőltetnem ezt a rendőr témát? Eléggé el lett rontva ezzel az estém, meg úgy az egész életkedvem, mivel így ezt bejelenteni, 3 év beleélés után, eléggé sz@r érzés...
Szia! Szerintem ne hallgass rajuk. Csak is te tudod megmondani hogy mi lehet beloled es mi nem. Neked van jogod hozza. Masok mondhatnak barmit. Anyukad meg csak gondolom aggodik miattad. Ha ennyit keszultel ra mar ne hagyd veszni az egeszet! Csak mert masok azt mondtak hogy nincs eselyed.. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy ezt eldontse rolad foleg ilyen innen onnan jott emberek.. Majd az megmondja aki felveteliztet. Aki meg ezeket mondta az meg jol gondolkodjon el magan..
Szoval, szerintem semmikepp ne hagyd abba ! Ez az almod, masok szavai miatt foleg ne.. Nem ok edzettek harom even at es tettek meg ennyi mindent az almaikert! Legkozelebb mondd meg az ilyeneknek, hogy bocsi haverkam de errol egyenlore meg nem te dontessz:) Anyukaddal meg beszeld meg, biztos hogy a legjobbat akarja neked, hisz a gyereke vagy!
Sok sikert kivanok!
*ja meg egyékbént az a "---- a szomszéd tehene is"-mentalitás, a fanyalgókkal nem kell törődni, akik tehát ezt szeretnék, hogy neked se legyen jó; a másik meg, hogy
ottan fanyalognak szal, meg adott esetben esetleg le is heülyéznek; és akkor amikor meg pedig látják, hogy a kitartásoddal sikerült elérned a célod, akkor már jönnének oda, hogy "De hogy csináltad?" De akkor neked már nem lesz szükséged rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!