Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jobb agyféltekét, miként...

Jobb agyféltekét, miként tudok erősíteni?

Figyelt kérdés

Tanulási nehézségek és önismeret miatt szeretném.

Milyen gyakorlatokat végezzek? Van ötletetek?

köszönöm!

24/N

2019. okt. 3. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen fölösleges ilyan hülyeségekkel foglalkozni, ez semmit nem fog segíteni, az egész csak átverés.
2019. okt. 3. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy hülyeség?
2019. okt. 3. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert tanultam biológiát.
2019. okt. 3. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:

a jobb agyfélteke irányítja a bal oldaladat és a bal agyfélteke a jobbat, de attól még más-más dolgokban erősek

szóval valaki elég felületesen nézte át a biológia könyvet és arra hivatkozik :)

az eredeti kérdésre visszakanyarodva, milyen tanulási nehézségeid vannak? önismeret téren pontosan mire gondoltál?

2019. okt. 4. 10:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Olyan tanulási problémára gondolok, amikor újra kell tanulnod dolgokat. Pl. nyelvizsgára készülök és állandóan elfelejtem a szavakat vagy nyelvtani dolgokat. Ilyenkor ujra es ujra at kell tanulmanyoznom, es rengeteg idot veszitek emiatt. Vagy a Nőiességemre gondolok, ott is vannak sajnos gondok. Ezert irtam az onismeretet.
2019. okt. 4. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:

oké, akkor mi az amiket könnyen tanulsz? indulj ki ebből és hátha lesz ilyen irányú megoldás

számokat, szavakat, esetleg vicces, ciki dolgokat tanulsz jobban?

tudsz olyat, hogy megjegyzed amit láttál és felidézed a lapon pl a mondatszerkezetet?

a nőiesség nem ennyire mélyen van az agyban :) vagyis ösztön szinten túli dolgokra gondolok, főleg gondolkodás módra

2019. okt. 4. 12:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Vicces, ciki, kellemetlen helyzetek azonnal megmaradnak.

A szavakat, nyelvtant pl. az angonal ujra es ujra kell tanulnom.

Vhogy nem szeretem a kotottsegeket es nehezen tudok rakoncentralni is a dolgokra....

2019. okt. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!