Csak én vagyok olyan aki mosakodaskor a csapba fújja az orrát?
Pl reggel félek, ugye arc mosás, csipa kimosas, fül mosás, és az orr fújás. Engem vhogy Úgy tanítottak, hogy a mosakodas nem csak annyi, hogy két ujjal egy csepp vízzel kimosod a csipat.
Amúgy nekem éjszaka amúgy is kegyetlenül tele van az orrom, de úgy hogy zsepibe ki se tudnám, mert nálam könnyebben jön, ha kissé vizes a kezem,vagy amibe fujom.
Persze utána gondosan letakaritom a mosdót és a kezem.
El se tudom képzelni azt aki felkel zsepibe kifujja és kész.
Viszont olvastam, hogy az a nemnormalis amit én csinálok...
Amugy 20+ fiú vagyok, bár nem mintha vmit számítana..
Ja és aki szerint undorító az miért undorító? Mikor utána ott a mosdó és mindent le os stb, vízzel könnyebben is tisztítja az ember az orrát. Bezárt fürdőszobába miért az? Zsepibe fújni nem az, vagy kakilas után kitorolni? Most ez olyan...
A csapba szoktam vizelni és oda is fújom ki és a torkomból is oda köpöm. Valaki egyszer azt mondta hogy a tibeti szerzetesek sós vizet szívnak az orrukba és úgy fújják ki. Én csak sima vizet szoktam. A 13. harcos c filmben amikor a vikingek mosakodnak közös vízben az is egy érdekes jelenet. :D
A csapot tisztán kell tartani. Ha szaros lesz a kezed macskától magadtól, vagy a vécétől azt is oda mosod bele. Csak tartsd tisztán!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!