Mit jelent, ha valakinek kék lufi volt a jele az ovodában?
Gyurcsányra fog szavazni ;)
Vagy már ott is hirdet a DK...
Köszönöm a válaszokat. Sorban reagálnék is.
Az egyesnek annyit, hogy: öhm öhüm.
kettesnéknek: igen... igen igen igen óóó igen.
hármasnak: aha jaja.
Még egyszer köszönöm a tartalmas és kimerítő válaszokat, hogy egy ilyen összetett filozófiai és már-már a transzcendencia határait súroló, mély kérdésre adekvát módon tudtak kommentelni. Igyekeztem én is érdemben reagálni.
Alapvetően csak egy vicces kérdésnek szántam, de nem jött át. Nem mindenkinek, a lényeg a válaszokkal elégedett vagyok, ilyesmire számítottam. A hangvételem pedig félig mindig ironikus, ami nem személyeskedés senki irányába. Így kommunikálok, de nincs bennem rosszindulat, szándékosan biztos nem.
De hogy ne off-oljam ennyire a saját kérdésem. Lényegében bármilyen név bece név, nick, szimbólum, amit használunk önmagunk jelölésére az életünk folyamán kihat ránk. Elárul valamit a személyiségünkről, független attól, hogy ezek tudatos döntéssel vagy sem lettek kiválasztva.Ezt egy érdekes jelenségnek tartom. A születési nevünket soha nem választjuk, sokszor a fogantatásunk előtt eldönti a szülő. Mégis nagyon meghatározó, független attól, hogy ezt sokszor észre se vesszük. Most tényleg elvetettem a sulykot, mert ez a bejegyzés, már tényleg komolyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!